Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olasz93 kérdése:
Parkapcsolati problemaim vannak? Velem van a gond?
Figyelt kérdés
23 eves srac vagyok. Nagyon reg nincs mar egy komolyabb kapcsolatom.kb 4-5eve csak ilyen 2-3 max 5-6 honapos kapcsolataim vannak.Jol fizeto munkahelyem van. Sajat autom es lakasom. Es Csunyanak se tartom magam. Szoval normal esetben meg van minden ahoz,hogy vegre talalkozzak 1 normalis lannyal, de valahogy megse jon ossze. Lehet hogy valami gond van velem?2016. aug. 19. 08:59
11/13 anonim válasza:
Ez nem párkapcsolati probléma, hanem társkeresési gond. A fenti csajjal nyilvánvalóan az volt a baj, haóogy nem sikerült megfelelő társat találni.
12/13 A kérdező kommentje:
Szivesen kimozdulok, es kirandulgatok is. Barataim nincsenek sokan. Evegik kulfoldon eltem. Megszakadtak az ithoni kapcsolataim, es a legtobb ismerosom is mas helyre koltozott.Szorakozni nem jarok ki. Inkabb kimegyek setalni, strandra , etterembe azzal a par baratommal akikkel meg tartom a kapcsolatot.Azon kivul a hetkoznapok elmennek a meloval az edzoteremmel es mellete a fozessel es mas hazimunkaval. Hetvegen vallalni szoktam + melot is. Tehat keves szabadidom van. De ha lenne kire akkor szakitanek heti 2-3-4 napot 2-3 orara.
2016. aug. 19. 13:57
13/13 anonim válasza:
Sok mindentől függ.
Ön- és társismeret fejlesztésével többet tudnál meg arról, mit csinálsz "rosszul". (nem kimondottan pszichológussal, de vele hatékonyabb lenne)
31é, meleg srác vagyok, ha érdekel a véleményem itt van:
Lehet, hogy rosszul fejezed ki magad, megijednek a csajok; vagy van valami a kisugárzásodban, ami nincs összhangban a mondandóddal (ez érezhető); vagy nem jössz be nekik (ezt inkább a partnereidtől kellene megkérdezned, hogy Ők mit látnak benned).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!