Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak megijednek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak megijednek ha egy nő komoly?

Figyelt kérdés
Elég korán érő típus vagyok. Mindig is kicsit előrehaladottab gondolkodású. Mindenféle nagyképűség nélkül mondom hogy csinosnak tartom magam. Magas,vékony de nem egy pálcika. Az arcom nem hibátlan de nem is csúnya. Magyarul ha tükörbe nézek nem teljesen de meg vagyok elégedve.vannak céljaim. 18évesen már a saját lábamon álltam. Bevallom hogy válogatós tudok lenni. De ha valaki szimpatikus végre valahára az elég hamar leráz még mielőtt megismerne. Miért van ez? Tényleg mindenkinek a cicababák kellenek? :( vagy lehet hogy pont azért nem kezdenek velem mert első ránézésre belőlem is azt nézik ki? Sokan úgy nyitnak hogy csak szex kapcsolat. Hát nyílván nem megyek bele. Eddig csakis hosszabb kapcsolataim voltak. Fiatal vagyok ezért nem parázom túl. De érdekelne mi a véleményetek erről.
2016. aug. 18. 21:28
1 2
 1/17 RRR ***** válasza:

elég kevés információt adtál magadról....

de

talán azért ,mert céltudatos vagy az lehet riasztó

2016. aug. 18. 21:31
 2/17 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire komoly. Ha azt látom egy nőn, hogy olyan szinten komoly, hogy tényleg egy mosolyt nm lehet látni rajta, mert hát "ez gyerekes", vagy ha azt látom, hogy a feminizmus magasztos megtestesítője akkor hagyom. Nem ijedek meg, csak már akkor látom, hogy mi nagyon nem fogunk passzolni egymáshoz. Nem vagyok hímsoviniszta, de a radikális feministák elől még Dunába is ugranék. 23/F
2016. aug. 18. 21:32
 3/17 A kérdező kommentje:
Hát én néha szerintem még túlzásba is viszem a "hülyéskedést". Imádok nevetni és jól érezni magam
2016. aug. 18. 21:34
 4/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem a cicababák kellenek, hanem a játékos és pajkos lányok. Aki túl komoly, az nekem unalmas és lehangoló.

De ha nem így értetted, akkor sry.

2016. aug. 18. 21:36
 5/17 anonim ***** válasza:
Akkor a komolyságot ara érted, hogy vannak mondjuk terveid a jövőre? Mert az minden csak nem ijesztő. 2es voltam.
2016. aug. 18. 21:37
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem, én akkor ijedek meg rendszerint, amikor komolynak mutatja magát, aztán kiderül, hogy futószalagos a csaj.
2016. aug. 18. 21:39
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen. Bocs a rossz megfogalmazásért. Semmiképp nem magára a személyiségemre értettem.
2016. aug. 18. 21:40
 8/17 anonim ***** válasza:

Sajnos manapság annyira romlott a világ hogy egyrekevesebben szeretnének komoly kapcsolatot ami valamilyen szintű elkötelezettséggel jár (nem flörtölök minden lánnyal aki csak vevő rá), és ami még az igazsághoz tartozik, a fiúk többsége, megítélésem szerint éretlenségből, csak szexkapcsolatot akar. Mint az állatok, ösztönből csinálnák, ami jól esik nekik. Sajnos egyre ritkább az aki képes helytállni egy párkapcsolatban, olyan szinten ahogy ez elvárható egy fiútól.

Ennek fényében jegyezném meg, az olyan éretlen, komolytalan, csupán a lenti fejükkel gondolkodó férfiak, IGEN, megijednek egy komoly Nőtöl.

36/f (komoly)

2016. aug. 18. 21:42
 9/17 anonim ***** válasza:

Akkor én is bocsi :D

Szeretem azt, ha egy lánynak vannak tervei, nem tudom hány éves vagy, de ha tényleg elhatároztad, hogy mondjuk elvégzed ezt a sulit, utána elhelyezkedsz, és sorolhatnám, és ezeket megcsinálod, az nagyon imponáló. Ha majd egyensúlyba tudod hozni mondjuk a karriert és a család kérdését, akkor meg csúcs szuper. :D

2016. aug. 18. 21:44
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem, én speciel kifejezetten szeretem ha egy nő komoly. Tulajdonképpen csak akkor lehet rá alapozni. Én is komolyan szoktam venni a dolgokat, legfőképpen a párkapcsolataimat, szóval ez nekem inkább előny, ha a nő is ilyen.
2016. aug. 18. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!