Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak megijednek ha egy nő komoly?
elég kevés információt adtál magadról....
de
talán azért ,mert céltudatos vagy az lehet riasztó
Nekem nem a cicababák kellenek, hanem a játékos és pajkos lányok. Aki túl komoly, az nekem unalmas és lehangoló.
De ha nem így értetted, akkor sry.
Sajnos manapság annyira romlott a világ hogy egyrekevesebben szeretnének komoly kapcsolatot ami valamilyen szintű elkötelezettséggel jár (nem flörtölök minden lánnyal aki csak vevő rá), és ami még az igazsághoz tartozik, a fiúk többsége, megítélésem szerint éretlenségből, csak szexkapcsolatot akar. Mint az állatok, ösztönből csinálnák, ami jól esik nekik. Sajnos egyre ritkább az aki képes helytállni egy párkapcsolatban, olyan szinten ahogy ez elvárható egy fiútól.
Ennek fényében jegyezném meg, az olyan éretlen, komolytalan, csupán a lenti fejükkel gondolkodó férfiak, IGEN, megijednek egy komoly Nőtöl.
36/f (komoly)
Akkor én is bocsi :D
Szeretem azt, ha egy lánynak vannak tervei, nem tudom hány éves vagy, de ha tényleg elhatároztad, hogy mondjuk elvégzed ezt a sulit, utána elhelyezkedsz, és sorolhatnám, és ezeket megcsinálod, az nagyon imponáló. Ha majd egyensúlyba tudod hozni mondjuk a karriert és a család kérdését, akkor meg csúcs szuper. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!