Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor tényleg azért nincs folytatás, mert nem vagyok fent facebook-on?
Többször is belefutottam abba, hogy társkeresôn a lány felajánlja, hogy folytassuk más fórumon, pl. facebook-on a levelezésr, és mikor válaszolok neki, hogy nem vagyok fent facebook-on, de itt az e-mail címem, akkor szó nélkül eltûnnek.
Jellemzôen gyorsan reagálok, szóval valószínûtlen, hogy mindegyik esetben pont az alatt a max 1 nap alatt, amíg válaszoltam, jött volna közbe valami.
Másra nem tudok gondolni, mint hogy az, hogy nem vagyok fent facebook-on, az valamiért elrettenti ôket.
Tényleg ez lenne az ok?
És ha igen, akkor mi a logika emögött?
"Szerintem a facebook-ból nagyon sok mindent le lehet szűrni az ember személyiségét illetően"
Ha-ha-ha. Az enyémből ugyan nem. :D Mivel nem osztok meg ott minden szart, a mélyebb gondolatok közlésére pedig alkalmatlan.
Azt én is utálom, ha szavanként küldözgeti valaki a mondandóját, de lehet értelmesen is használni
Kicsit összesítve a reakciók mindenki hsz-ére:
Nem hiszem, hogy a chatelés lenne a gond: egyrészt, ha ez lenne, akkor azt simán meg lehetne mondani (gondolom én), hogy figyelj, inkább keressünk olyan fórumot, amin chatelni is lehet. Másrészt keresni se kell, hiszen a gmail-nek is van saját chat funkciója..
Szóval ezt nem igazán tartom reális oknak, vagy akár kifogásnak.
A másik dolog, hogy én még olyan facebook-profilt nem igazán láttam, amiből valóban kiderülne valami érdemi is az illető személyiségéről - elvégre az egy kirakat.
Szóval azoktól kérdezném, akik azt írták, hogy azon rengeteg dolog kiderül a másikról: pontosan mi?
És ugyanezeket az információkat (sőt, sokkal lényegesebbeket is) nem lehet akár egyetlen levélváltással is ugyanúgy megszerezni?
Szóval azt a részét se nagyon látom még, hogy ez társkeresés szempontjából miért hátrány (elvégre az ismerkedés lényege az lenne, hogy megismerjük egymást, szóval az, hogy még nem ismer, elég abszurd kifogásnak hangzik..), de azt végképp nem értem még mindig, hogy miért kizáró tényező.
#15, jópofa ember vagy te! :D
"
azt a részét se nagyon látom még, hogy ez társkeresés szempontjából miért hátrány"
Hát például ezért:
"mikor válaszolok neki, hogy nem vagyok fent facebook-on, de itt az e-mail címem, akkor szó nélkül eltûnnek."
Szerintem elég nyilvánvaló hátrány, ha érted, ha nem.
Ahogy többen írtuk, jó például kamu-szűrőnek, akár sokat posztolsz, akár nem - és ha "kirakat"is, az is jellemzi az embert, hogy miféle kirakatot épít.
"az információkat ugyanúgy megszerezni?" - meg lehet szerezni: az a kémkedés. Az ismerkedés, az kicsit más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!