Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliba ismerkedni?

Figyelt kérdés
Lanyok, hogy lehet veletek buliban ismerkedni? :)
2016. aug. 18. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Csak egy tanács: a normális (értsd nem pénzhajhász ) lányoknak jobban bejön ha felkéred őket táncolni, mintha italra hìvod meg őket...
2016. aug. 18. 10:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Most komolyan azt várod, hogy pontról pontra összeszedik neked, hogy mit mondj/csinálj, amit csak simán elismételsz egy buliba (sic!), és máris össze akarnak majd ismerkedni veled?
2016. aug. 18. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:

#1 felkérni táncolni?Ez aranyos,de nem a középkorban élünk.Nem keringőzenék mennek egy buliban...

Amúgy tök egyszerű,odamész a lányhoz és meghívod egy italra(tánc közben nem lehet beszélgetni,hangos a zene,tömegnyomor stb).Ennyi :) Ha tetszel neki,elfogadja,ha nem nem.

20L

2016. aug. 18. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az miért lenne pénzhajhász,aki elfogad egy italmeghívást?:D Szerintem ez tök alap gesztus egy férfitól,hogy meghív.A pénzhajhász kategória egész máshol kezdődik...
2016. aug. 18. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ritkán járok bulizni, szóval lehet, hogy nem én vagyok a céközönség, de:

- nekem szimpatikus az, ha olyan helyen próbálnak velem ismerkedni, ahol azért halljuk egymást... nem az van, hogy teli tüdőből ordít a srác, hogy "Hé! Te! stb., mert máshogy nem halljuk egymást... szóval ne a hangfal mellett lehetőleg, meg ne a technoterem/raveparty kellős közepén

- ha látja, hogy épp másra koncentrálok nagyon (pl. SMS-t írok, telefonálok, fontos beszélgetésben vagyok mással), akkor ne pofátlankodjon oda

- köszönjön, mutatkozzon be, legyen kedves

- ne forgassa a slusszkulcsát, ne hívjon cicának, ne bizalmaskodjon, ne legyen tapló

- nekem szimpatikusabb, ha nem itallal kezd, hanem beszélgetni kezdünk vagy felkér táncolni (táncolás meg ne dryhump legyen és ne tapizzon... még akkor se, ha latin zene van, és ért hozzá)

- ne próbáljon helyben megcsókolni meg szobára vinni

aztán ezeken felül még ott van az is, hogyha egy apró dolgot nem találok benne vonzónak, akkor udvariasan visszautasítom.

2016. aug. 18. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!