Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mást nem húz le lelkileg ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást nem húz le lelkileg ez az oldal?

Figyelt kérdés
A sok mocskolódás, hogy minden nő felszínes r_banc, a sok vinnyogás, hogy mindenkinek milyen világfájdalma van, amiért természetesen soha sem ő a felelős, hanem mindenki más? A kérdéseket és főleg a válaszokat olvasva kezdem elveszteni az érzést, hogy érdemes szerelmet és kapcsolatot keresni, mert úgyis mindig mindenki és minden rossz...
2016. aug. 17. 21:47
1 2
 11/18 Blade Bone ***** válasza:

Kevés ahhoz ez az oldal, hogy lehúzzon, ha sikerül is neki, max csak percek kérdése és már jobb is. :) Egyébként szerintem is nagyon sokan csak a haragjukat eresztik itt a világra. És ez nem valami jó. Hiszen kb sorstársak vagyunk.

Na mindegy, azért vannak más kategóriák is. Meg normális emberek is. :)

2016. aug. 17. 23:11
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

Én segíteni vagyok itt, vagyis azért, hogy egy jobb társadalomban, jobb emberek között élhessek.

Ami zavar, hogy itt a problémák többségének ugyanaz a gyökere, és mindig szinte ugyanazt kell leírnom, csak éppen az adott kérdéshez igazítva a választ. Na és persze pár sorban megfogalmazni 4-5 könyvnyi tartalmat bazinehéz.

Lelkileg nem húz le, de nem is ad pozitívumot rövid távon.

Unaloműzésnek jó, de másra nem :)

2016. aug. 17. 23:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
DE, nekem volt egy időszakom, amikor élmény volt utána hús-vér emberekkel találkozni, akik normálisak voltak.
2016. aug. 18. 00:57
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
Igazából már teljesen érdektelen vagyok a legtöbb itt siránkozóval szemben. n+1-szer el lett magyarázva mi a probléma, de ugyanúgy hiszti lepontozás és mégtöbb hiszti volt a válasz. Nagyon keveseken sikerült ténylegesen segíteni.
2016. aug. 18. 02:00
 15/18 anonim ***** válasza:
94%

Ez a kategória? De. Na persze nem szó szerint, mert pont nem érdekel, ha idegenek ku.rvának tartanak vagy úgy egyáltalán a pontozás, és azt sem hiszem, hogy az itt összegyűltek a társadalom átlagos tagjai közül kerülnének ki, inkább egy kisebbség csak.

De amit itt egyesek csinálnak, azt még nézni is fáj. Se változás, se fejlődés, csak hiszti meg általánosítás, nem is értem, hogy lehet így élni. Szándékosan tönkreteszik és elszalasztják a lehetőségeiket. Azért szerencsére aki jár a kinti világban is néha, az tudja, hogy rengeteg normális ember is él a környezetünkben.

Viszont más kategóriában segítettem már, például többedmagammal nemrég diétára bírtam egy gyomorgyűrű műtéten gondolkozó pajzsmirigyes nőt, és a visszajelzései alapján még tartja magát hozzá. Fura érzés tök idegenekre büszkének lenni, de ilyenkor az vagyok. :)

2016. aug. 18. 05:17
 16/18 anonim ***** válasza:
95%
Kedvenc mondatom:Nem az internet szült közénk több hülyét, hanem megvilágította milyen sokan vannak.
2016. aug. 18. 07:31
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Inkább feldob. :) Mármint, el voltam sokszor keseredve, hogy mennyire nem mennek a dolgok, de változtattam és jobb lett. Itt viszont hiába írom le, hogy hogy lehetne jobb, lepontoznak és hisztiznek. :)

Szóval, jobban érzem magam, hogy én tudtam változtatni, nekem jobban mennek a dolgaim. Jobb a helyzetem másokénál.

2016. aug. 18. 11:11
 18/18 anonim ***** válasza:
62%
De, rettenetesen. Mikor idejövök mindig megundorodom a férfiaktól, a szextől, a párkapcsolatoktól és minden ilyentől. :( És ki tudja hány ember van aki rendesnek tűnik, de közben otthon ide írkál ilyeneket... Szóval engem az sem dob fel, ha a valóságban találkozok normális alakokkal, mert senkit sem ismerhetsz teljesen.
2016. aug. 18. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!