Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a lazább, könnyűvérű nők kellenek szinte minden férfinak? Komoly párkapcsolatot is ilyenekkel alakítanak ki.
Eszem a pici lelked kérdező, tán nem megbántott egy csúnya férfi? Jaj bogaram, a szívem szakadna meg, ha lenne.
Az ugye megvan, hogy manapság tízezrével vonulnak ki a férfiak a társkeresésből azon prózai oknál fogva, hogy semmi nem akad a Freudi értelemben vett horgukra? Ezek a férfiak eljutottak egy olyan pontra, hogy már azzal is beérnék, ha a legagresszívebb, legrondább és legostobább nővel is összejönnének, mert már olyan szinten nyaldossák a magány lángjai keserű lelkeiket, hogy hajlandóak szinte bárkivel összejönni. Akikről te beszélsz virágszál, azok a férfiak csupán 5 százalékát képző alfák, akik úgy eszik a nőket, mint más a szotyit egy megye kettes meccsen, ők azok, akiknek a nők valóban csak fogyó eszközök, amik olyanok, mint a koton, amit a farkára húz, miközben kúrja őket, vagyis egyszer használatos alkalmatosságok, amiket használat után komótosan kidob és tovább áll. Érdekes módon ezek a férfiak a legkelendőbbek a nők között annak ellenére, hogy úgy bánnak velük, mint a legutolsó hulladékokkal, de úgy tűnik ez az, amire a nők buknak.
"Na és mi van a többi férfival, tudod, a maradék 95 százalékkal?" - kérdezed te.
Nos, ha néhanapján adnál esélyt nekik és nem taposnád bele az önbecsülésüket a sárba, akkor talán megismerhetnéd őket és nem lennének kétségeid a motivációjukat illetően, bár tudom, hogy úgyse fogod ezt tenni és továbbra is a téged szarba se vevő akasztófavirágok után fogsz loholni, akik úgy tekintenek rád, mint egy újabb strigulára, ami a pö€sükre rajzolhatnak, miután a 3 napos párkapcsolatotok után elpöckölnek, mintha csak egy darab fika lennél, amit az orrukból kapartak ki.
Én is ugyanezt tapasztalom sajnos, mint a kérdező. Másfél évig randizgattam ilyen-olyan fiúkkal, heti 4-5 egyéjszakásom is lehetett volna, mert "ez már csak így megy", "ha én nem, majd megteszi más". Nem vagyok prűd, csak épp nem szeretnék fűvel-fával szexelni úgy, hogy alig ismerem. És bizony ez a trendi.
Most épp randizom vlkivel, akivel jó sokszor randiztunk már, türelmesen várt, flörtölgettünk. Persze voltak utalások arra, h ki mit hogyan szeret, apró megjegyzések, vicces kijelentések, mint pl. h "olyan izgató vagy, mikor...", de ez a pali konkrétan soha nem siettette a szexet és sokáig tabu téma volt (holott elmondása szerint ő már első randin alig tudta visszafogni magát).
Szóval kérdező nem Veled van a baj, hanem az elkorcsosult világgal. Heti szinten 4-5-6 emberrel kell randizni akkor is, ha kellemetlen, ha idegesít, stb., mert másképp nem fogod megtalálni azt az egyet, aki várni fog.
Egyszerű a válasz,
nem ilyenekkel kell kezdeni,csak mint tudjuk a nők a legjóképűbb,izmos,bunkókkal állnak szóba és tőlük mit vártok úgy mégis?
Érdekes van 5-6 haverom,akik full rendesek,kedvesek,tisztelettudóak a nőkkel,tudnak várni bőven stb.(köztük én is ilyen vagyok) nos tudod mennyi esélyt kaptunk életünkbe nőktől? Nagy nullát... soha életben még csak esélyt sem adtak a nők,mivel nem születtünk jóképűnek,és bármit csináltunk még csak szóba sem állnak velünk.... Az ilyen idióta taplókkal meg kedvesen vihorászva sétálgattok mindenfelé...
Akkor mit vártok?
25/F
En kimaxoltam a konnyuveruseg fogalmat anno, sokat eltem, sokat buliztam, aztan megismertem a ferjemet, osszehazasodtunk es azota is egyutt vagyunk.
Anno sokszor csak szexet akartam es semmi komoly kapcsolatot, es akkor ez ott ugy es azert volt jo:-))Semmit nem banok:-))Szerintem ez az oka annak, h mar evek ota huseges vagyok, mert anno ugymond kieltem magam, szerencsere a ferjem is ilyen, szoval megtalaltuk egymast.
Egyebkent nem gondolom, h egy tisztesseges becsuletes lany nem kell a pasiknak, dehogynem kell, csak nem azoknak a pasiknak akik naluk a celkozonseg. A becsulethez vajmi keves koze van a hormonoknak:-))
Szerintem boven van hozzad hasonlo srac, akiknel kizart az egyejes, naluk csak hazassag es komoly kapcsolat johet szoba es pont olyan lanyt keresnek mint amilyen te is vagy:-)Oket csak eszre kell venni, es eselyt adni nekik:-)
Hol élsz te? Egy visszafogott csaj hagyott konkrétan faképnél azzal az indokkal, mert a 3. randin nem vittem ágyba. Mert nem "érezte" hogy én nőként kezelem őt.
A franc se ért titeket ez itt a nagy baj és a lazább csajokkal legalább lehet valamit kezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!