Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a lazább, könnyűvérű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a lazább, könnyűvérű nők kellenek szinte minden férfinak? Komoly párkapcsolatot is ilyenekkel alakítanak ki.

Figyelt kérdés
A könnyűvérű nők teljesen elkapatták a férfiakat, már nem hajlandóak várni a szexre, ha nem egyből megtörténik az aktus. De komoly párkapcsolatot is az ő személyükben keresnek inkább. Míg a tisztességes, becsületes nők sokszor hoppon maradnak.
2016. aug. 17. 14:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
46%

Eszem a pici lelked kérdező, tán nem megbántott egy csúnya férfi? Jaj bogaram, a szívem szakadna meg, ha lenne.

Az ugye megvan, hogy manapság tízezrével vonulnak ki a férfiak a társkeresésből azon prózai oknál fogva, hogy semmi nem akad a Freudi értelemben vett horgukra? Ezek a férfiak eljutottak egy olyan pontra, hogy már azzal is beérnék, ha a legagresszívebb, legrondább és legostobább nővel is összejönnének, mert már olyan szinten nyaldossák a magány lángjai keserű lelkeiket, hogy hajlandóak szinte bárkivel összejönni. Akikről te beszélsz virágszál, azok a férfiak csupán 5 százalékát képző alfák, akik úgy eszik a nőket, mint más a szotyit egy megye kettes meccsen, ők azok, akiknek a nők valóban csak fogyó eszközök, amik olyanok, mint a koton, amit a farkára húz, miközben kúrja őket, vagyis egyszer használatos alkalmatosságok, amiket használat után komótosan kidob és tovább áll. Érdekes módon ezek a férfiak a legkelendőbbek a nők között annak ellenére, hogy úgy bánnak velük, mint a legutolsó hulladékokkal, de úgy tűnik ez az, amire a nők buknak.

"Na és mi van a többi férfival, tudod, a maradék 95 százalékkal?" - kérdezed te.

Nos, ha néhanapján adnál esélyt nekik és nem taposnád bele az önbecsülésüket a sárba, akkor talán megismerhetnéd őket és nem lennének kétségeid a motivációjukat illetően, bár tudom, hogy úgyse fogod ezt tenni és továbbra is a téged szarba se vevő akasztófavirágok után fogsz loholni, akik úgy tekintenek rád, mint egy újabb strigulára, ami a pö€sükre rajzolhatnak, miután a 3 napos párkapcsolatotok után elpöckölnek, mintha csak egy darab fika lennél, amit az orrukból kapartak ki.

2016. aug. 17. 15:15
 22/30 anonim ***** válasza:
16%

Én is ugyanezt tapasztalom sajnos, mint a kérdező. Másfél évig randizgattam ilyen-olyan fiúkkal, heti 4-5 egyéjszakásom is lehetett volna, mert "ez már csak így megy", "ha én nem, majd megteszi más". Nem vagyok prűd, csak épp nem szeretnék fűvel-fával szexelni úgy, hogy alig ismerem. És bizony ez a trendi.

Most épp randizom vlkivel, akivel jó sokszor randiztunk már, türelmesen várt, flörtölgettünk. Persze voltak utalások arra, h ki mit hogyan szeret, apró megjegyzések, vicces kijelentések, mint pl. h "olyan izgató vagy, mikor...", de ez a pali konkrétan soha nem siettette a szexet és sokáig tabu téma volt (holott elmondása szerint ő már első randin alig tudta visszafogni magát).

Szóval kérdező nem Veled van a baj, hanem az elkorcsosult világgal. Heti szinten 4-5-6 emberrel kell randizni akkor is, ha kellemetlen, ha idegesít, stb., mert másképp nem fogod megtalálni azt az egyet, aki várni fog.

2016. aug. 17. 17:05
 23/30 anonim ***** válasza:
62%

Egyszerű a válasz,

nem ilyenekkel kell kezdeni,csak mint tudjuk a nők a legjóképűbb,izmos,bunkókkal állnak szóba és tőlük mit vártok úgy mégis?

Érdekes van 5-6 haverom,akik full rendesek,kedvesek,tisztelettudóak a nőkkel,tudnak várni bőven stb.(köztük én is ilyen vagyok) nos tudod mennyi esélyt kaptunk életünkbe nőktől? Nagy nullát... soha életben még csak esélyt sem adtak a nők,mivel nem születtünk jóképűnek,és bármit csináltunk még csak szóba sem állnak velünk.... Az ilyen idióta taplókkal meg kedvesen vihorászva sétálgattok mindenfelé...

Akkor mit vártok?

25/F

2016. aug. 17. 18:27
 24/30 anonim ***** válasza:
43%
Hát én bevállalom magamra ezt a kifejezést,hogy könnyűvérű....nyílvan annak adtam oda magam akinek akartam és akkor amikor épp kedvem volt...és akkor mi van,szeretek szexelni ennyi,és pont leszartam hogy ki mit szól hozzá. Komoly kapcsolatra viszont nem vágytam. Bulizni jártam,iszogattam a csajokkal,szexeltem ha úgy tartotta kedvem,de aztán egy buliba megismertem egy pasit...bejöttünk egymásnak nagyon..na de neki nem adtam magam épp azért mert bejött...jött utánam hónapokig,udvarolt,keresett,majd már 2 hónapja jártunk mikor megtörtént a dolog. Ő azóta a férjem. Van 2 gyerekünk. Soha nem csaltuk egymást,a szexben minden megvan ami kell...normális hűséges feleség lettem...és nem bánom hogy úgy éltem az életem ahogy.
2016. aug. 17. 19:10
 25/30 anonim ***** válasza:
51%

En kimaxoltam a konnyuveruseg fogalmat anno, sokat eltem, sokat buliztam, aztan megismertem a ferjemet, osszehazasodtunk es azota is egyutt vagyunk.

Anno sokszor csak szexet akartam es semmi komoly kapcsolatot, es akkor ez ott ugy es azert volt jo:-))Semmit nem banok:-))Szerintem ez az oka annak, h mar evek ota huseges vagyok, mert anno ugymond kieltem magam, szerencsere a ferjem is ilyen, szoval megtalaltuk egymast.

Egyebkent nem gondolom, h egy tisztesseges becsuletes lany nem kell a pasiknak, dehogynem kell, csak nem azoknak a pasiknak akik naluk a celkozonseg. A becsulethez vajmi keves koze van a hormonoknak:-))

Szerintem boven van hozzad hasonlo srac, akiknel kizart az egyejes, naluk csak hazassag es komoly kapcsolat johet szoba es pont olyan lanyt keresnek mint amilyen te is vagy:-)Oket csak eszre kell venni, es eselyt adni nekik:-)

2016. aug. 17. 19:28
 26/30 anonim ***** válasza:
58%
Ez nem igaz. Én komoly kapcsolatot biztosan nem könnyűvérű nőkkel alkotok...
2016. aug. 17. 19:33
 27/30 anonim ***** válasza:
34%

Hol élsz te? Egy visszafogott csaj hagyott konkrétan faképnél azzal az indokkal, mert a 3. randin nem vittem ágyba. Mert nem "érezte" hogy én nőként kezelem őt.

A franc se ért titeket ez itt a nagy baj és a lazább csajokkal legalább lehet valamit kezdeni

2016. aug. 18. 02:26
 28/30 anonim ***** válasza:
58%
23-as: 22-es vagyok. Érdekes, hogy ezt mondod, h a jóképűek meg a gazdagok meg egyéb blablabla kell a néknek meg azokkal fekszenek le, és aztán csodálkoznak, hogy csak szex kell nekik. Amiket előző kommentekben írtam, h csak szexre kellettem a paliknak, egyik sem volt az a tipikusan szépfiú, némelyik kifejezetten randa volt!!! Mellé még: Amellett, hogy randa volt, a legtöbbjük még iszonyatosan bunkó is, de az alapvető udvariasságot egyik sem ismerte (például nem ülünk le arra a székre, amit a nő kihúzott, nem mondunk nőgyűlölő megjegyzéseket, nem ribiz le, ha alapvető udvariasságot várok el), és mind egy szálig bizonygatta, hogy ő bizony jófiú. A srác akivel most randizom, szerintem nagyon jóképű és borzasztóan figyelmes, udvarias. Nemhogy nem ül le a székre amit kihúztam, hanem ő húzza ki nekem. Kinyitja a kocsiajtót, és lesegíti a kabátom, ha van. Nem is értem, hogy hogy lehet, hogy még egyedül volt és nem kapkodták el a nők előttem. Jóképű is (szerintem nagyon) és kedves is... Nem úgy, mint pl a 158 centis seggdugó, vagy a rohadtfogú langaléta, hogy csak két példát mondjak.
2016. aug. 18. 07:20
 29/30 anonim ***** válasza:
89%
Nem attól lesz egy nő tisztességes és becsületes, hogy kéreti magát.
2016. aug. 18. 17:34
 30/30 anonim ***** válasza:
2016. aug. 18. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!