Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok férfi hogy rengeteg aranyos szingli jólelkű, jófiú van?
Szerintem az igazán jó lelkű férfiból baromi kevés van. A legtöbb férfi bunkó egocentrikus csak magával van elfoglalva pénzével izmával jön a legtöbb pasi az igazi rosszfiú kategória mert az van elterjedve a társadalomba hogy ez kell a nőknek.
A valóban érzelmes kedves rendes fiúból nagyon kevés van
Szerintem a régebb óta egyedül lévő férfiak nagyrészében nem a jólelkűség közös, hanem az önbizalomhiány, általánosítás, keserűség, önsajnálat és a tenni nem akarás azért, hogy az állapotuk változzon.
Én ezek közül egy tulajdonsággal rendelkező férfival sem jönnék össze, szerintem nagyrészt azok kerülnek kapcsolatba lányokkal, akiknek korábban is volt dolguk velük. Persze vannak kivételek is, de ritkák.
"Csak a közvetlen környezetemből össze tudnék szedni nagyobb megerőltetés nélkül annyi csinos, normális, értelmes és egyedülálló lányt, hogy két kezem nem lenne elég rá. És a normálisba az is beletartozik, hogy normális srácot keresnek, nem jóképű menőcsávót. Nem tudok róla, hogy bármelyikőjüket is nagyon ostromolnák a férfiak... "
És hol lehet ezeket a lányokat megtalálni?
Mit tesznek azért ezek a lányok, hogy a számukra normális srácok megtalálhassák őket?
Mit tesznek azért, hogy a számukra normális srácok hozzájuk menjenek oda / odamenjenek hozzájuk?
És persze: mi alapján is döntik el ezek a lányok, hogy a srác számukra a normális kategória-e?
Egy randi? Ne adj isten kettő?
"Nem tudom miért gondolja ezt itt sok pasi. Talán ti is férfiakkal ismerkedtek?"
Nem, szimplán
1.) lényegesen férfit ismerünk TÉNYLEGESEN, mint ti. Tehát mi nem csak 1-2 randi alapján tudunk véleményt mondani, hanem valóban ismerjük is őket.
2.) azt is ismerjük tapasztalatból, hogy hogyan szoktatok válogatni.
De nagyon egyszerű, válaszolj őszintén erre a két kérdésre:
1.) te mennyi lehetőséget szoktál adni arra (hány randit), hogy a férfi meggyőzzön róla, hogy őt keresed? Jellemzően egyet? Néha talán kettőt is?
Ha ennyi idő után se érzed még azt a bizonyos "bizsergést", akkor is folytatod tovább az ismerkedést?
2.) szerinted ennyi idő elég normálisan megismerni valakinek a belső tulajdonságait?
Nagyon kíváncsian várom a remélhetőleg őszinte válaszaidat erre a két kérdésre.
Én egyáltalán nem értek egyet veled kérdező, pedig nő vagyok. Nem mondom, hogy annak idején nem fogtam ki barmokat, de nagyon sok exem van, akiket a mai napig is nagyon szeretek emberileg, mert igenis jólelkű, kedves srácok, akiknél a hűség alap, erős erkölcseik vannak...stb. Persze, jogos ilyenkor a kérdés, hogy miért exek: attól, hogy valaki jó ember, még nem feltétlenül illik össze a másikkal :) De az ő esetükben nem volt szó semmiféle undorító dologról, játszmázásról, inkább a kommunikáción, életstíluson bukott a legtöbbször a dolog. Mostani párom is tipikus jófiú, odaadó, kedves, szeretetteljes, és még sorolhatnám. Bár tény, hogy elsőre nem mondtam volna meg róla, ehhez meg kellett ismernem. És mielőtt mi megismerkedtünk, évekig szingli volt, mert a legtöbb nő észre se vette (szerencsémre).
De az ilyen férfiaknak igenis vannak igényeik, nem elégednek meg annyival, hogy a nő jól néz ki. Szükségük van a tartalmas beszélgetésekre, és hogy a nő hozzajuk hasonlóan erkölcsös legyen, illetve azonos csatornán tudjanak egymással kommunikálni.
Ellenben abban van igazság, hogy sokszor a magukat jófiúnak valló férfiak inkább csak hisztis kölykök. De ez pont ugyanolyan, mint mikor egy nő nagyon érettnek adja elő magát. Az sem igaz a legtöbb esetben. Egyszerűen meg kell ismerni a másikat, amihez kell némi emberismeret, hogy a sorok közé láss. És igen, sokat segít, ha barátkozol a kiszemelttel, megismered a barátait, hogyan viselkedik mások társaságában. Nagyon sok mindent elárul.
"Egyébként én nem igazán értem, mikor itt mondogatjátok, hogy hány randi alatt adnak a nők esélyt nektek megmutatni magatokat, mivel a környezetemben nem divat már randira hívni a nőket. Nekem pl. lassan 3 éve nem volt randim egyáltalán, mindezt úgy, hogy nem is utasítottam vissza egy ajánlatot sem. "
Abból, amit itt leírtál, csak annyi következik, hogy mostanában téged "nem divat" elhívni randizni - hogy más nôkkel mi a helyzet (pl. azzal a legalább 10 nôvel, akit csak én az elmúlt félévben elhívtam), arról ez semmit nem mond.
Hogy téged miért nem hívnak, annak ezer oka lehet, látatlanban max találgatni lehet: pl. egy gyakran bejövô tipp (ami rád vagy teljesül vagy nem), hogy nem teszel semmit érte, hogy új férfiakkal társkeresés céljából ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!