Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehetne ismerkedni 35 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne ismerkedni 35 év körüli nőkkel?

Figyelt kérdés

Próbáltam már sok helyen keresni, de valahogy nem találni olyat, ahol az ebbe a korosztályba esők akarnának is valamit.

29F

2016. aug. 15. 17:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Miért ebből a korosztályból keresel?

36 N szingli, gyermektelen vagyok.

2017. jan. 10. 00:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát én a 32 küszöbét taposom és egyedül nevelem a lányom, de eszem ágában sincs párt keresni....
2017. jan. 18. 22:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért keresel ennyivel idősebb nőt magadnál? Amúgy én is pl. fent vagyok társkeresőkön- mert a környezetemben nem lehet ismerkedni. Én sem elvált nem vagyok, és gyerekem sincs..egyszerűen vidéken nehéz ismerkedni. Szerintem sok ennyi idős magányos nő van, szóval fogsz találni, nekem is nem egy ennyi idős barátnőm van szintén egyedül, és nem csúnyák, sőt diplomások is..35/N egyébként szerintem bárhol lehet ismerkedni ezzel a korosztállyal is, pl. szórakozóhelyeken, vagy inkább kávézókban, pubokban, moziban, fesztiválokon stb.
2017. jan. 18. 22:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálam a te korosztályod kizáró ok.

35N

2017. jan. 18. 22:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Én pl. nàlad fiatalabb pasikat szoktam keresni.35N
2017. jan. 27. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!