Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehetne ismerkedni 35 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne ismerkedni 35 év körüli nőkkel?

Figyelt kérdés

Próbáltam már sok helyen keresni, de valahogy nem találni olyat, ahol az ebbe a korosztályba esők akarnának is valamit.

29F

2016. aug. 15. 17:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
48%
Mert a realitás az, hogy nagy részük foglalt, épp gyereket nevel. 30 éves korig kiélték magukat, végzettséget és társat szereztek és ilyenkor szülnek-babáznak. Majd 45 felé elválnak, akik elválnak. De pont a babás korosztályt nézted ki magadnak. N32
2016. aug. 15. 17:45
 2/15 A kérdező kommentje:
Azért remélem, hogy valahol még keres valaki :)
2016. aug. 15. 17:47
 3/15 anonim ***** válasza:
17%

Csoporttársam mindig ilyenekkel jön össze, meg mondja milyen könnyű őket megb...szni. Ilyen prolik, meg fodrász, bolti eladókkal jött össze.

Ő lehet olyan 22, csajai meg 30-40 évesek

2016. aug. 15. 19:39
 4/15 anonim ***** válasza:
31%
Ja, és random helyen ismerte meg őket, meg diszkóban meg kocsmában 😃
2016. aug. 15. 19:39
 5/15 MolotovPunk ***** válasza:
70%

30-40 év között is sok elvált nő van,főleg gyerekkel,de én konkrétan gyermek nélküli 35 éves szingli nőt is ismerek...

Igazából akárhol lehet találni olyat,még társkeresőn is,meg véletlenszerűen is...

2016. aug. 15. 22:25
 6/15 anonim válasza:
95%

Nos, én 30-35 éves korosztályba tartozok, nincs gyerekem, van munkám, kiegyensúlyozott az életem.

"Nem éltem ki magam" olyan értelemben, és ezután sem tervezem. Nem ösztönlény vagyok, hanem intelligenciával rendelkező ember.

Nem ugrok első szóra, se füttyentésre nem reagálok.

Hagyományos párkapcsolat (és nem futó kalandok) híve vagyok. Sajnos nehéz olyan férfit (tehát nem "pasit") találni, aki hasonló gondolkozású.

2016. aug. 16. 20:17
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Mi ez? Társkereső? Az előző válaszolóval Menjetek szobára. Problémád megoldva. Zárhatjuk is a kérdést.
2016. aug. 18. 00:10
 8/15 anonim ***** válasza:
70%
2. hat ez szinte serto...en azert nem hinnek a 22 eves felvagosnak.
2016. aug. 25. 23:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Esetleg be van àllìtva nekik , hogy 30alattiak ne làthassàk őket??? Mert én 30múltam 36ig keresek és vannak csak nem annyira keresnek ilyen fiatalokat aki meg igen.... azt bottal se.
2016. dec. 21. 20:25
 10/15 anonim ***** válasza:
48%

Rossz ötlet. Aki szingli az rámenősen keresi azt, akivel családot alapíthat - ott te nem játszol.

Aki meg letett már róla, az inkább egy tisztes, őszülő urat keres laza kapcsolatra kis utazgatás, Kanári szigetek, vagy menőbb helyekre - ott se hiszem, hogy tétel volnál.

Aki elváltként gyereket nevel, az nem akarna még egyet, aki most válik, az frusztrált...

Aki meg boldog házasságban él, hát az meg felejtős. Amikor 50 körül voltam, jöttem rá mindezekre, szóval nem "vélemény", vagy agyalás eredménye.

2016. dec. 31. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!