Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne ismerkedni 35 év körüli nőkkel?
Próbáltam már sok helyen keresni, de valahogy nem találni olyat, ahol az ebbe a korosztályba esők akarnának is valamit.
29F
Csoporttársam mindig ilyenekkel jön össze, meg mondja milyen könnyű őket megb...szni. Ilyen prolik, meg fodrász, bolti eladókkal jött össze.
Ő lehet olyan 22, csajai meg 30-40 évesek
30-40 év között is sok elvált nő van,főleg gyerekkel,de én konkrétan gyermek nélküli 35 éves szingli nőt is ismerek...
Igazából akárhol lehet találni olyat,még társkeresőn is,meg véletlenszerűen is...
Nos, én 30-35 éves korosztályba tartozok, nincs gyerekem, van munkám, kiegyensúlyozott az életem.
"Nem éltem ki magam" olyan értelemben, és ezután sem tervezem. Nem ösztönlény vagyok, hanem intelligenciával rendelkező ember.
Nem ugrok első szóra, se füttyentésre nem reagálok.
Hagyományos párkapcsolat (és nem futó kalandok) híve vagyok. Sajnos nehéz olyan férfit (tehát nem "pasit") találni, aki hasonló gondolkozású.
Rossz ötlet. Aki szingli az rámenősen keresi azt, akivel családot alapíthat - ott te nem játszol.
Aki meg letett már róla, az inkább egy tisztes, őszülő urat keres laza kapcsolatra kis utazgatás, Kanári szigetek, vagy menőbb helyekre - ott se hiszem, hogy tétel volnál.
Aki elváltként gyereket nevel, az nem akarna még egyet, aki most válik, az frusztrált...
Aki meg boldog házasságban él, hát az meg felejtős. Amikor 50 körül voltam, jöttem rá mindezekre, szóval nem "vélemény", vagy agyalás eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!