Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Hogy tűritek az egyedüllétet? Mióta nem vagytok kapcsolatban? Mit tesztek ellene? (Kor és név)
köszi a válaszokat.
18-as: az nem akart lenni :D
Lassan 10 hónapja vagyok egyedül, ez sajnos egybeesett egy más tekintetben is történésmentes időszaknak, így, hogy kb semmiben nem ért pozitív élmény hónapok óta, elég rossz kedvem tud lenni. A jó része az, hogy béke van, nyugalom, nincs dráma, és végre már egyedül lakok külön, így azt csinálok, amit akarok :D
Főleg a neten próbálok ellene tenni, itt a gyiken beszélgettem néhány lánnyal, volt, akivel csak úgy, volt aki meg képküldés után tűnt el. Pozitív visszaigazolás hiánya ugye :D Eközben kb egy hete fent vagyok tinderen, de semmi. Élőben nem ismerkedek, mert ugye nem elég jó a külsőm hozzá, plusz a lámpalázam miatt nem tudok elsőre lehengerlő lenni. Na meg azokat a misztikus jeleket sem értem, meg úgy amblokk a testbeszéd finomabb verzióit sem. Jó, mi? :D Azt hiszem, most már így maradok örökre.
24/F
Csábító ajánlat, de félek, hogy szintén nem lenne pozitív a visszaigazolás, szóval még vacilálok :D vagy győzz meg valahogy.
# 24: Pacsi :D
22: Velem is pont ez történt múlt héten hétvégén. Erősködött a lány, hogy vegyem fel Facebookon, erre bejelöltem és azóta semmi.
Tök kivan.
Egy ideje nem vagyok szingli már, de szerettem az lenni.
A szabadságom a legfőbb értékem, ezt vallottam mindig is.
Töketlen lennék mert nem megyek házhoz a pofonért?
A másik: mi az, hogy "nem a nő fog meggyőzni"? Mert attól, hogy nő, már nem győzhet meg? Nem szerepek szerint élek, mindannyian személyiségek vagyunk, és azt csinálunk, ami értelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!