Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szinglik! Hogy tűritek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik! Hogy tűritek az egyedüllétet? Mióta nem vagytok kapcsolatban? Mit tesztek ellene? (Kor és név)

Figyelt kérdés
2016. aug. 14. 17:25
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Sajnos még nem volt barátnőm, mondjuk elég későn kezdtem el érdeklődni ezügyben, korábban saját magam is éretlennek éreztem magam hozzá, meg jól elvoltam enélkül is, valamint zárkózott is voltam. Az utóbbi időben sikerült ezen változtatnom könnyebben ismerkedek, beszélgetek, lettek jó barátaim, az életemet is sikerült többé-kevésbe összerakni, ami talán egy normális hátteret jelenthet. Hogy hogy bírom? mikor hogy, van amikor elvagyok, szeretem a munkám, valamint a szabadidős tevékenységeim lefoglalnak, akkor jól elvagyok, viszont az üresjáratokan, meg amikor este hazaérek, azért úgy érzem hogy jó lenne valaki. De azért reménykedek, hogy majd alakul valami egyszer :)

27/F

2016. aug. 14. 18:31
 12/39 anonim ***** válasza:

Az, hogy szìvem szerint kiìrnám a fb-ra, hogy "Sajnálhatja minden lány aki kikosorazatott mert csodás nyara lett volna melettem" az elárùlja? Tényleg sok féle program volt.

Àllìtòlag nem vagyok csùnya pasi (én szerintem igen , szòval van önbizalomhiányom bőven) mégis mindig kikosaraznak a normális lànyok a 2+ gyerekes anyukàknak kellek. Neten keresgélek néha bulizok sokat kirándulok bár nem ismerkedési céllal.

1év 7hònapha vagyik egyedűl.

30/f

2016. aug. 14. 18:39
 13/39 anonim ***** válasza:
#12es vagyok havi 1-2randit leszervezek egyszer csak kölcsönös lessz
2016. aug. 14. 18:43
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Most augusztusban lett 3 éve, hogy nincs barátnőm. Az elején jól viseltem, megnyíltak új lehetőségek az életben, új célokat tűztem ki magamnak, élveztem, hogy egyedül vagyok.

Az utóbbi hónapokban viszont már kezdek kikészülni szerintem. :) Hiányzik a szerelem, hiányoznak úgymond a pillangók a hasamból (nem, nem a késre gondolok), hiányzik, hogy reggel a párom lássam, mikor kinyitom a szemem, hiányzik a simogatás, és még sorolhatnám órákig.

Mit teszek ellene? Próbálok neten ismerkedni, ott nyitottabb vagyok, de általában 10-ből 1 nő ír vissza.. szóval elég sikertelen. Az önbizalmam kicsit megcsappant az utóbbi időben, így élőben nehezebben kezdeményezek, de muszáj lesz, úgy néz ki. :)

30F

2016. aug. 14. 18:44
 15/39 anonim ***** válasza:
Kb. 10 éve vagyok egyedül, egész jól megszoktam az egyedüllétet, de egy kapcsolatot nem utasítanék vissza 32F.
2016. aug. 14. 18:50
 16/39 anonim ***** válasza:

1 éve és 9 hónapja, közben volt egy kis megszakítás, de az nem lényeges.

Lehet az a baj, hogy túl jól el vagyok egyedül. Nem keresek konkrétan, csak vagyok magamnak. Nem mondom, hogy néha nem hiányzik a szerelem, vagy hogy társa legyek valakinek, szeressük egymást, de olyan kevés a normális és én nem szeretnék megalkudni.

Jah, 30+/nő

2016. aug. 14. 18:57
 17/39 anonim ***** válasza:

nagyon jól. 5-6 éve kb. semmit, jól érzem magam!

25F

2016. aug. 14. 19:05
 18/39 anonim ***** válasza:

Úgy tűröm, hogy a karomat elkezdtem vagdosni, és csak azért nem bőgök, mint egy kisgyerek, mert már nincsenek érzelmeim. Plusz van egy csaj, akinek van barátja és hülyít engem. Én is tudom, hogy csak kínoz engem, amire még én is rásegítek. Viszont mivel kb. ez a legközelebbi kapcsolatom nővel úgy... születésem óta, ezért beérem ennyivel is. Az is tény, hogy elég durva dolgokat megenged nekem, mindazonáltal vagy én őrültem meg, vagy tényleg érdeklődik irántam, de ugye van párja.

23 éve nem vagyok kapcsolatban. Azazhogy volt valami 16 éves koromban, de a lány folyamatosan azt mondta, hogy nem a barátnőm. Ennek ellenére csókolóztunk, de én inkább nem számítanám kapcsolatnak.

Mit tennék ellene? Ocsmány a fejem és pocakos vagyok. Messze vagyok a kövértől, de mivel nem vékony arcú, kisportolt szépfiú vagyok, ráadásul extrém introvertált vagyok, ezért fölösleges is lenne próbálkoznom. Társkeresőre akarnék regisztrálni, de minden ismerősöm azt mondja, hogy mekkora baromság és nincs értelme. Ja, mert vadidegenekhez odamenni több értelme lenne - a közhiedelemmel ellentétben nem mindegy ám, hogy az utcán aláznak meg valakit, publikusan, vagy csak a neten, négyszemközt.

23/F... ja, most nézem, nevet akarsz? :O De azt minek? :D

2016. aug. 14. 19:11
 19/39 anonim ***** válasza:

Fél év. Teljesen jól ellenék, ha pár hónapja nem ismerem meg Őt! De én voltam a hülye. Elhívtam vacsorára, ő meg eljött. Pedig tudtam is, hogy reménytelen a dolog. Azóta csak a szenvedés.

40F

2016. aug. 14. 19:12
 20/39 anonim ***** válasza:

Még csak 1 hónapja vagyok egyedül. Még a szakítás hatása alatt vagyok. Viszont már megfordult a fejemben, hogy ha eltelik egy kis idő, és nyitott lennék egy kapcsolatra, akkor nagy bajban leszek :) Ugyanis nagyon önbizalomhiányos vagyok, minden lányról aki tetszik azt gondolom, hogy vagy barátja van vagy rondának tartana. Így nem ismerkedem. Mindig úgy volt barátnőm, hogy a lány kezdeményezett nálam :)

Remélem, hogy majd valahogy megemberelem magam.

27/F

2016. aug. 14. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!