Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkerisek, Ti hol csekkolját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkerisek, Ti hol csekkoljátok le a másik felet, akivel szóba álltok? Skype? Fb?

Figyelt kérdés

Mit csináltok,ha fb felvesz,de semmit nem látni az oldalából? Magyarul,egyből korlátozott listára tesz! Ez nem gyanús nektek? Nem hiszem el,hogy aki régebben ott van,hogy soha semmit ne tenne ki...

Én ma kapásból töröltem egy ilyet,két percig sem volt ismim!

2016. aug. 14. 14:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én nagyon sokat lógok a neten, de kb semmit nem teszek ki facebookra, soha. Pedig van profilom vagy 8 éve talán, lehet csak 7... Van fenn talán 8 kép rólam összesen, de abból 2-t töltöttem fel én, a többin megjelöltek. Van pár cikk / zene megosztva, kb 10. Meg vagy 3 bejegyzés, talán 6-8 is. Ilyesmik, hogy meglett a diplomám vagy fuhh végeztem a vizsgaidőszakkal. Meg talán 2 poénos. Meg még a középsulis években kitöltött hülye fb tesztek ("Melyik karakter lennél az x y-ból?", nem töröltem ki őket, de mivel annyira kevés dolog van fenn, simán vissza lehet addig görgetni.

Ezen kívül soha semmit nem tettem fel. Az üzeneteket használom és a csoportokat, ezeket rendszeresen. Szóval, ha valaha társkeresőre kényszerülnék, akkor még az is ellehetetlenítene, hogy nem teregetem ki az életemet? Ez elég durva marhaság szerintem... Akkor ne csodálkozzatok, ha nem találtok barátnőt, ha semmi nem jó. Ha meg 2 naponta tennék fel szelfit, akkor meg az lenne a baj, hogy önimádó vagyok. De lehet, hogy már 2 hetente is sok lenne? Nem értem...

2016. aug. 14. 16:40
 12/16 A kérdező kommentje:
11. Tényleg nem érted! Full üres,semmit nem látni! Mint mondod,Neked is van kint pár dolog,még ha nem is frissek!A kettő nem ugyanaz,úgy gondolom!
2016. aug. 14. 17:01
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
nevetséges vagy, én vagyok olyan maradi, hogy élőben döntöm el, hogy ciki-e a partner
2016. aug. 14. 17:58
 14/16 A kérdező kommentje:
13.Amíg ne futsz bele egy álrandiba! :D Én szeretek előre tisztán látni...bocs! :)
2016. aug. 14. 18:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy alapból semmit se posztolt ki. Csak azért van facebookja, hogy az ismerőseivel chateljen, stb.

Nekem csak a borítókép megváltoztatása, és egy album feltöltése (kb 5 képből áll) van fent, azon kívül semmit se posztoltam. Ezeket is kb 2 éve.

Vannak még az üzenőfalamon ismerősök kiírásai, ennyi.

2016. aug. 14. 18:57
 16/16 anonim ***** válasza:
azt azért megnézném, hogy a facebookos idők előtt vajon hogyan ismerkedtél volna:)
2016. aug. 14. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!