Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkerisek, Ti hol csekkolját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkerisek, Ti hol csekkoljátok le a másik felet, akivel szóba álltok? Skype? Fb?

Figyelt kérdés

Mit csináltok,ha fb felvesz,de semmit nem látni az oldalából? Magyarul,egyből korlátozott listára tesz! Ez nem gyanús nektek? Nem hiszem el,hogy aki régebben ott van,hogy soha semmit ne tenne ki...

Én ma kapásból töröltem egy ilyet,két percig sem volt ismim!

2016. aug. 14. 14:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

"Én ma kapásból töröltem egy ilyet,két percig sem volt ismim!"

Akkor képzelem, hogy én mennyi ideig húztam volna, ha közlöm veled, hogy csak egy üzenetrögzítős facebook profilom van, amit csak arra használok, hogy a régi ismerőseim fel tudják venni velem a kapcsolatot, de amúgy az égvilágon semmi nincs rajta:)

2016. aug. 14. 14:57
 2/16 A kérdező kommentje:
Te 1 percig! :D
2016. aug. 14. 15:16
 3/16 anonim ***** válasza:

Nem szoktam a vadiúj ismerősöknek egyből bizalmat szavazni, nem véletlenül vannak még az ismerőseim is különféle csoportokra osztva. Képzeld, van olyan kollégám, aki a nyilvános megosztásokon kívül semmi megosztásomat nem látja, mert rá nem tartoznak a magánügyeim, viszont kollégák vagyunk.

Mellesleg én már beszélgetésnél rengeteg dolgot le tudok szűrni, szóval mire közösségi oldalon jelölésre kerül a sor, már tudom, milyen bizalmi szintet kaphat első körben.

2016. aug. 14. 15:20
 4/16 A kérdező kommentje:
Ez mind oké.de ha a profilképen kívül semmit fotót /és mást sem/nem látni,akkor sztem kár felvenni...
2016. aug. 14. 15:24
 5/16 anonim ***** válasza:
51%

Én csak pár képet engedek látni, illetve a családi állapotomat (házas).

Pusztán azért mert akinek bármi máshoz köze van, azzal úgyis beszélek.

Tudod, csillagvirág, nem mindenki mutatja meg mindenkinek a lapjait.

Képzelem mennyire voltál rá kíváncsi, ha egyből törölted.

25N

2016. aug. 14. 15:24
 6/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, ahogy érzed, én azért korlátozom a dolgaim láthatóságát, mert nem akarom, hogy mások tévesen ítéljenek meg, vagy visszaéljenek vele. Nem akarok a saját felelőtlenségem áldozata lenni. Ha neked ebből az jön le, hogy nem is érdemes ilyen emberrel kezdeni, legalább megkímélsz magadtól. :-)
2016. aug. 14. 15:30
 7/16 A kérdező kommentje:
5.Csillagvirág! Kíváncsi lettem volna,de aki titokzatosan indul,ráadásul nem is valódi névvel,az nekem több mint gyanús! Ha valóban ismerkedni akar,azért valami látszodjon már,amúgy kamu szaga van az egész egyénnek! Gondolom én! :)
2016. aug. 14. 15:33
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem párszor már megégette magát, és bizalmatlan.
2016. aug. 14. 15:36
 9/16 A kérdező kommentje:
6.Ha semmit nem látni,akkor nincs értelme az egésznek,akkor tökmindegy,hogy az adott oldalon beszélgetsz! :) Pont arra vagyok kiváncsi,mennyire valós a társkeri oldalon lévő kép és adott információ! Gondolom,Neked sem újdonág,hogy van bőven szórakozni vágyó egyén,fake reglappal,fake fotóval...
2016. aug. 14. 15:38
 10/16 A kérdező kommentje:
8.Az ilyen emberek tesznek bizalmatlanná,mint a mai is...
2016. aug. 14. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!