Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkerisek, Ti hol csekkoljátok le a másik felet, akivel szóba álltok? Skype? Fb?
Mit csináltok,ha fb felvesz,de semmit nem látni az oldalából? Magyarul,egyből korlátozott listára tesz! Ez nem gyanús nektek? Nem hiszem el,hogy aki régebben ott van,hogy soha semmit ne tenne ki...
Én ma kapásból töröltem egy ilyet,két percig sem volt ismim!
"Én ma kapásból töröltem egy ilyet,két percig sem volt ismim!"
Akkor képzelem, hogy én mennyi ideig húztam volna, ha közlöm veled, hogy csak egy üzenetrögzítős facebook profilom van, amit csak arra használok, hogy a régi ismerőseim fel tudják venni velem a kapcsolatot, de amúgy az égvilágon semmi nincs rajta:)
Nem szoktam a vadiúj ismerősöknek egyből bizalmat szavazni, nem véletlenül vannak még az ismerőseim is különféle csoportokra osztva. Képzeld, van olyan kollégám, aki a nyilvános megosztásokon kívül semmi megosztásomat nem látja, mert rá nem tartoznak a magánügyeim, viszont kollégák vagyunk.
Mellesleg én már beszélgetésnél rengeteg dolgot le tudok szűrni, szóval mire közösségi oldalon jelölésre kerül a sor, már tudom, milyen bizalmi szintet kaphat első körben.
Én csak pár képet engedek látni, illetve a családi állapotomat (házas).
Pusztán azért mert akinek bármi máshoz köze van, azzal úgyis beszélek.
Tudod, csillagvirág, nem mindenki mutatja meg mindenkinek a lapjait.
Képzelem mennyire voltál rá kíváncsi, ha egyből törölted.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!