Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a srácnak, hogy vele álmodtam?
Figyelt kérdés
Nagyon kérdezgeti, de félek elmondani neki, nem tudom, mit szólna hozzá. Tetsszünk egymásnak, de nagyon félénk srác, éppen ez az. És álmomban elég intim helyzetben voltunk... Feküdtünk az ágyában összebújva, filmeztünk, aztán két ujját bedugta a számba... A folytatást nyilván tudjátok.2016. aug. 14. 01:25
1/6 anonim válasza:
Csak nem kihúzta egy fogadat? :)
2/6 anonim válasza:
Egyes, ugye tudod, hogy a közhiedelem szerint az halált jelent? :D
3/6 anonim válasza:
#2 basszus, fogalmam sem volt róla. Ráadásul most nem is vagyok biztos benne, hogy nem-e álmodtam ilyet már.
4/6 anonim válasza:
jobb, ha mostantól figyelmes leszel! muhahahahahaaaa
5/6 anonim válasza:
Kérdező: NEM, NEM TUDJUK! :)
Egyébként ha nekünk nem is, neki mindenképp mondd el. Persze csak akkor, ha azt akarod, hogy khmm... ötleteket merítsen belőle a jövőtökre nézve. ;)
6/6 anonim válasza:
Én nem mondanám el. Max ha járok vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!