Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire lehangoló csaj lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire lehangoló csaj lennék?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb barátom egy srác, és a múltkorában érzékeltem csak, hogy annyira máshogy viselkedik a haverjaival, mint velem. Valahogy velük annyira felszabadult, jókedvű, röhögnek folyton, tök laza, mellettem viszont éppen az ellenkezőjét érzem rajta. Valahogy olyan lehangoltnak tűnik kicsit vagy nem is tudom. Keveset beszél, olyan, mintha nem is érezné jól magát, csak zavartan mosolyog néha. Ennek ellenére mindig mondja, hogy találkozzunk, meg hogy mennyire örül, hogy újra láthat.

Tény, hogy tetszettem neki, de az 4 évvel ezelőtt volt, azóta barátság van, és nem én erőszakoltam rá. Azt mondja mindig, hogy olyan vagyok neki, mintha a húga lennék, és értékes barátnak tart.

Akkor viszont mi ez az egész?

2016. aug. 13. 23:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
9: És te mit éreztél iránta?
2016. aug. 13. 23:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az életemet feltettem volna rá....és még mindig csak barát-tesokent tekint rám ,én meg odáig meg vissza lennék érte de 1000% hogy nem jövök be neki.....multkor osszevesztem vele,letoroltem meg tiltottam mindenhonnan talán így könnyebb lessz....
2016. aug. 14. 00:13
 13/13 anonim ***** válasza:

nekem is úgy tűnik, hogy a srác odáig van érted és azért bánik veled máshogy, mint a haverokkal, mert téged különlegesnek tart, meg akar neked felelni, a legjobb oldalát akarja mutatni.

fontos neki a barátságotok, talán nem is akarná elrontani egy kapcsolattal, de ettől még vonzódik hozzád, több vagy számára egyszerűen csak barátnál.

lehet, hogy tényleg próbál közben randizgatni is, hátha összejön valaki mással, te meg ott maradsz neki barátként, de az is lehet, hogy pont azért nem tud senkivel igazán összejönni, mert akár tudatosan, akár észrevétlenül is te kötöd le az érzéseit és mindenkit hozzád mér. a másik csaj elég gyanúsan hangzik, hogy csak ürügy, hogy ne kelljen bevallania, hogy hozzád vonzódik, de az sem kizárt, hogy ő is tetszik neki, nála sem érez esélyt, ahogy nálad sem.

én is voltam hasonló helyzetben és piszkosul nehéz belőle kitörni, tovább lépni (főleg annak, aki olyan típus, hogy eleve belekerül ilyenekbe). szerintem próbáld megbeszélni vele a dolgokat, hogy legalább felszínre kerüljenek az érzések, mert sokkal jobb kimondva. bár szerintem ilyen egyoldalú vonzalommal nem tud működni egy barátság, ha szoros kapcsolatban vagytok, és rendszeresen látjátok egymást. így nem lehet kiheverni és továbblépni. szerintem akár tudja és bevallja magának, vagy nem, a srácnak szüksége van rá, hogy összetörd a szívét, teljesen kiábránduljon és megszakadjon a kapcsolat köztetek, különben irtó lassan és nehezen tud majd továbblépni, miközben az élet elmegy mellette és lemarad egy csomó mindenről anélkül, hogy észrevenné (amikor én ilyen helyzetben voltam, erre volt szükségem és akartam is - persze csak a végén, hosszas szenvedés és hiába való reménykedés után)...

2016. aug. 19. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!