Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért néz ki minden csaj egyformán?
Figyelt kérdés
mint akiket klónoztak esküszöm ugyanolyan haj ruhák minden2016. aug. 9. 16:26
1/24 anonim válasza:
Mindig is igyekeztek követni a trendeket az emberek.
2/24 anonim válasza:
Ha a plázákban vagy valamilyen szórakozóhelyen ismerkedsz, akkor ne is csodálkozz, hogy mindannyian ugyanúgy néznek ki. :D Menj olyan helyre, ahol még vannak egyéniségek. :)
3/24 anonim válasza:
Nem a ruha teszi az embert, nem biztos hogy egyformák attól még... ha megismered őket, úgyis hamar kiderül.
4/24 anonim válasza:
És a férfiak, miért ugyan olyanok?
Haj, ruha, stb...
5/24 anonim válasza:
Ők a plázalányok és az ecsetfejű fiúk, focista fiúk. Mind ugyanolyanok. Törzshelyük a diszkó. Szerintem elég szomorú, hogy itt tartunk. Aki meg nem így néz ki, nem áll be a sorba azt kinézek, lenézik...Az ilyenek én nagyban kerülöm.
6/24 anonim válasza:
És az ilyen emberek mind beképzeltek,holott ha pl.dolgozni kell akkor a körmük reszelik,vagy az ecset hajuk igazgatják,Szörnyű!
Vissza a katonaságot!
7/24 anonim válasza:
És az ecsetfejű srácok? Most ez a divat így néz ki mind, meg Misi a mókus frizura mi jöhet még????
Ecset létükre nem festenek valami jól...
8/24 anonim válasza:
Igen, úgy 20 éves korig totál egyformák a lányok. A hajvasaló, a pilóta szemcsi, a cukcsi farcsi és karon táska a menő okos telcsikével, a fiúk meg hát nem is tudom...inkább nem írom, mert még megbántok valakit.
A 20-as éveikben járó fiataloknak azért már kezd kialakulni a saját stílusuk, 30 évesen már beérnek. De addig marad a tucatkodás.
9/24 rrrrrreennnnn válasza:
Mi az a pilóta szemcsi? Nő vagyok,de nem tudom. Vagy tudsz linkelni képet? Akármi is az,nem akarok olyat,csak kiváncsi vagyok,még nem is hallottam róla.
10/24 Titusztitusz válasza:
Na és a "cukcsi farcsi"? Az mi a lótúró?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!