Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért néz ki minden csaj egyformán?
Figyelt kérdés
mint akiket klónoztak esküszöm ugyanolyan haj ruhák minden2016. aug. 9. 16:26
11/24 anonim válasza:
A szó, amit keresel: divat.
Szívesen.
12/24 rrrrrreennnnn válasza:
A cuki farcsi az cuki farmer,ami tucat,mint minden egyes göncük,de azt a pilótát nem tudom.
13/24 Titusztitusz válasza:
Köszi,cserébe írok akkor a "pilóta szemcsiröl" mert azt ismerem...Ez egy nagy,széles,sötét lencséjü napszemüvegféleség,ha jól tudom...És némely csajnak képes eltakarni a fél arcát...(Most nem tudom,hogy a fórumtársnő erre a szemüvegfajtára célzott-e,de hátha idővel ő is magyarázatot ad majd erre a "pilóta szemcsire"...)
14/24 anonim válasza:
A napszemüveg:
A cukcsi farcsi az a mindenhol passzoló csőfarmer. Barátnőm tini lánya mondta múltkor, a hideg kirázott.
15/24 anonim válasza:
Mert mindegyik ugyanattól az apától származik.
16/24 anonim válasza:
rrrrrreennnnn! Megtaláltad már a Stimpydet? :)
17/24 Titusztitusz válasza:
Szia 14-es...Iszonyú látvány lehet akkor a mai nőciken ez a "cukcsi farcsi" vagy mi a csuda...Meg vannak már veszve ezek a mai lányok teljesen...Még szerencse hogy én már régen túl vagyok a párválasztás időszakán,mert ha ma volnék nősülés előtt álló srác,hát...Inkább szüzen halnék meg,minthogy ilyen "mai" stílusu lányhoz-nőhöz még csak hozzá is kelljen hogy érjek...A mai lányok-nők kb.99,9%-a förtelmesen undorító öltözködési stílusokat követ...Legalábbis szerintem...
18/24 rrrrrreennnnn válasza:
:)
Köszi 89%-os,hasonlóan sőőőn,mint a többi rongyaik meg a menőséghez kellő alkatrészeik,amiket magukkal cühölnek.
19/24 anonim válasza:
Nincs mit :)
Ha elcserélik véletlenül sincs gond, mert úgyis egyforma :)
20/24 anonim válasza:
Hmm nem vettem észre, bár lehet, hogy azért, mert én szexuálisan vonzódom a női nemhez, így képes vagyok jóformán mindegyikben találni valami különlegeset, ami bejön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!