Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes úgy felmenni társkeresőre hogy úgy nézek ki mint mr. Bean (ez a becenevem is) és 161 cm magas vagyok?
Élőben sem, sőt, ott még meg is fogják alázni :)
Civilben nem olyan ronda, ha nem vág pofákat meg ilyesmi. + gazdag, + művész + híres + menő + öreg. A kérdező ezzel szemben...
#8: Először is tegyük hozzá, hogy Rowan Atkinson 181 cm magas. Ráadásul valóban, a művészlélek pasik teljesen más kategóriát képviselnek. Egy szó, mint száz, a kérdezővel ellentétben teljesen más kategória. Arról nem is beszélve. hogy az angol és magyar nők igényei között ég és föld a különbség. Európa legrondább vs legszebb csajai.
#3: Igen, valószínűleg egyedül fogod leélni az életedet. Attól, hogy kivételesen ronda embereket is lehet együtt látni, nem jelenti azt, hogy mindenki predesztinálva van a társkapcsolatra és családalapításra. Egy érdekkapcsolatot meg gondolom nem fogsz bevállalni, mert az a családalapítás szempontjából egy időzített bomba és csak idő kérdése, mikor kerül sor a szétválásra. Ezzel a magassággal semmi esélyed, hidd el. Én 170 vagyok, de ezzel is totálisan reménytelen vagyok. Ma már olyan nagy a konkurencia, hogyha 175 és 180 között vagy, akkor kifejezetten jóképűnek kell lenned. 175 alatt pedig már tényleg valami nagyot kell villantanod, hogy legyen esélyed, de ebben az esetben már elég sanszos, hogy érdekkapcsolat lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!