Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet kimászni egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kimászni egy férfi barátzónájából?

Figyelt kérdés
Egy nemrég feltett kérdésben sokan azt írták, hogy egy nő barátzónájából kimászni szinte lehetetlenség, míg egy férfiét nagyobb esély megváltoztatni, igaz, hogy ez utóbbi is ritka. Ha mégis bekövetkezik, hogy egy lányban mégis a nőt látja meg, annak milyen okai vannak?
2016. aug. 12. 20:48
 1/7 Blade Bone ***** válasza:

Velem volt ilyen az egyik lány barátommal, de mikor megemlítettem a dolgot, hebegett-habogott és azt mondta ő pedig csak barátnak tart és ennyi, azóta mégritkábban beszélünk.

Ez egyébként nálam a bizalom végett alalult ki, még ennyire egy lányban sem bíztam, mint benne... Most viszont már nem bízom benne, mert róla nem gondoltam volna ezt, hogy így reagál, nem az elutasítással volt baj, hanem avval ahogy tette. Ezek után már nem jönnék vele össze, mégha fordulna a kocka sem.

2016. aug. 12. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha felizgatod a külsőddel vagy a viselkedéseddel akkor máshogy tekint majd rád.
2016. aug. 12. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem sikerult kikerulni ebbol (en vagyok a no), de az 1. valaszoloval ellentetben a jo kapcsolat szerencsere megmaradt kozottunk. En neha szenvedek ettol, de tiszta viz van a poharban: soha nem lesz koztunk semmi. :(
2016. aug. 12. 21:41
 4/7 Blade Bone ***** válasza:
Nekünk is azért jó a kapcsolatunk, de hát valamiért azóta kevesebbet beszélünk, és őszíntén szólva én se nagyon igyekszem már válaszolni neki mikor üzenetet váltunk. :/
2016. aug. 12. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem kettő alkalommal volt ilyen, egyik alkalommal kiderült, hogy a srác meleg, másik alkalommal csak szimplán nem jöttem be neki.
2016. aug. 13. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor leírom: a férfi-barátzónát úgy hívjuk, hogy szexkapcsolat.

Amúgy igen, ki lehet belőle kerülni jóval nagyobb eséllyel, mint a fordított esetben, de még ez sem túl jó esély. Ha valakit már dugunk, nem nagyon tudom, hogy mi egyebet kínálhatna fel, ami miatt vállalni kéne a kizárólagosságot, együttélést, hűséget, női hisztit, extra költségeket...

2016. aug. 13. 11:38
 7/7 Titusztitusz ***** válasza:
Fel kell izgatni szexuálisan... ENNYI CSAK a titok nyitja...Dehát ha egy NŐ az ilyesmit nem tudja magátol is,vagy nem képes egy férfit SZEXUÁLISAN FELIZGATNI,hát arra ugyan mit lehet mondani akkor? Lehet valamit mondani?
2016. aug. 13. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!