Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kimászni egy férfi barátzónájából?
Velem volt ilyen az egyik lány barátommal, de mikor megemlítettem a dolgot, hebegett-habogott és azt mondta ő pedig csak barátnak tart és ennyi, azóta mégritkábban beszélünk.
Ez egyébként nálam a bizalom végett alalult ki, még ennyire egy lányban sem bíztam, mint benne... Most viszont már nem bízom benne, mert róla nem gondoltam volna ezt, hogy így reagál, nem az elutasítással volt baj, hanem avval ahogy tette. Ezek után már nem jönnék vele össze, mégha fordulna a kocka sem.
Akkor leírom: a férfi-barátzónát úgy hívjuk, hogy szexkapcsolat.
Amúgy igen, ki lehet belőle kerülni jóval nagyobb eséllyel, mint a fordított esetben, de még ez sem túl jó esély. Ha valakit már dugunk, nem nagyon tudom, hogy mi egyebet kínálhatna fel, ami miatt vállalni kéne a kizárólagosságot, együttélést, hűséget, női hisztit, extra költségeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!