Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is cseszegetnek, hogy nincs párja? Többi lent
Nincs párom már egy jó ideje. Randizgattam, de vagy egyikünknek vagy semelyikünknek nem jött be végül a másik, volt akivel meg volt a kémia, de párkapcsolata volt, így nem mozdultam rá stb. Amúgy meg jól elvagyok, van jó munkám, saját lakásom. Boldog és kiegyensúlyozott vagyok,pont ezért, akik nem ismernek, mindig azt feltételezik, régi, stabil kapcsolatban élek.
Örülnék ha jönne valaki, de olyan kapcsolatba nem megyek bele, ahol nincs kémia, csak azért, hogy legyen valaki. De a környezetem szemét valamiért szúrja a dolog. Vannak akik cseszegetnek meg azzal jönnek, hogy biztos félek, vagy nincs önbizalmam, vagy hogy biztos nem tettem túl magam apám halálán, ezért taszítom el a férfiakat (apám 15 éve halt meg, kicsit nevetséges a dolog) És nem nem érzem hogy eltaszítanám a férfiakat, sőt, ha tetszik valaki talán túl közvetlen is vagyok.
Más is van így? Ti mit csináltok ilyenkor?
Nagyon idegesít a dolog, mert mint ha megpróbálnának rábeszélni, hogy igen is rosszul érzem magamat.
Engem is, csak engem főleg a családom. És ez még bonyolultabb is, mivel őket még csak le sem hordhatom... Főleg az idegesít, amikor mamám állandóan azzal jön, h mikor lesz már dédimama...:-S :-S
29/f
Igen, a családom nálam is ilyen. A "Mikor lessz már esküvő?" és a "Jó lenne egy unoka" mondatok elég gyakoriak.
Az van, hogy mikor mondom mindenkinek, hogy nincs igazuk, akkor meg mindenki hitetlenkedve kérdezi, hogy akkor miért nincs senkim, miért nem jön össze? Amikor erre az a válaszom, hogy mert nem jövök össze az első szembejövő hímneművel akinek bejövök, akkor meg azzal jönnek, hogy túl magasak az elvárásaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!