Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyannal aki utalja a házi állatokat?

Figyelt kérdés
Kutya macska stb. Nagyon utalja őket menekül tőlük stb.
2016. aug. 12. 06:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%
Én nem útálom őket, sőt szeretem az állatokat, de a lakásba semmi pénzért nem engedném be. Azért van egy határ.
2016. aug. 12. 08:59
 12/22 anonim ***** válasza:
51%

Tengerimalacaim vannak, nem szeretnék tőlük megválni, így nem hiszem, hogy összejönnék olyannal, aki irtózik tőlük.

Hogy gonoszak-e? Aki nem szereti mondjuk a gyerekeket, az gonosz lenne? Mert ha az egyik az, akkor a másiknak is annak kéne lennie.

Ha nem árt nekik, nem bántja őket, nincsenek rosszindulatü megjegyzései és megnyilvánulásai, akkor szerintem nem az.

2016. aug. 12. 09:06
 13/22 SzMHZs ***** válasza:
Nem. Két kutyám és négy macskám van, velem járnak egy csomagban, senki kedvéért le nem mondanék róluk, vagy a velük töltött időről más javára. Szerencsére ez nem gond, mert van párom, akivel együtt vállaltuk őket. Mivel főleg azén ötletem volt vagy én szedtem őket össze az utcáról, így ha szétmennénk velem maradnának, meg a ház is az enyém, ahol jelenleg élünk. Ez nyilván hatással lenne a későbbi párkeresésre, hiszen nem csak hogy tőlük nem válnék meg, hanem az életem további részében is szeretnék kutyát, macskát tartani. Semmi bajom azokkal, akik nem szeretik őket, csak nyilván akkor ez kizáró ok :)
2016. aug. 12. 09:09
 14/22 anonim ***** válasza:

10. válaszoló, szerintem azért kedvelik a cicákat kevésbé, mert ha megfigyeled, hozzájuk több negatív dolgot társítanak. A filmekben, rajzfilmekben, mesékben is általában ők a rossz arcok. Az utóbbi időben mondjuk már kezdik ezt is felülírni.

Mintha az emberek egy része nem tudná megemészteni, hogy van egy állatfaj, ami szívesen él mellette, de nem fogja kiszolgálni.

2016. aug. 12. 09:15
 15/22 anonim ***** válasza:
Tényleg felejtős, a dolog. Folyamatos konfliktus forrás lesz, és ürügy a kis játszmákhoz. Főleg e gy kutyánál. Ő elég nagy elköteleződéssel jár. Majdnem és hangsúlyozom MAJDNEM olyan mint egy gyerek. Foglalkozni kell vele. Én nem jönnék össze ilyennel. Több ismerősöm is van aki végül azért lépett le, mert zavarta a kutya, macska. Ahogy eltelt egy kis idő és elmúlt a rózsaszín köd, rájöttek, hogy nekik ez nem kell. Csak azt nem értem miért mentek már bele az elején.
2016. aug. 12. 10:19
 16/22 anonim ***** válasza:

nem. van egy kiskutyam a hazban.

en sem akartam reggen beengedni a hazba.

de amikor nagy tel volt, megsajnaltam, beengedtem es ittmaradt.

ha valaki akar velem, el kell fogadnia a kutyust is.

ez ilyen csomag 2-1ben :D

2016. aug. 12. 11:14
 17/22 anonim ***** válasza:
70%
Sosem kezdenék kapcsolatot egy olyan emberrel aki nem szereti az állatokat! En nagy állat barát vagyok es en a kutyámra családtagként tekintek es ebből nem engedek :) ha valaki nem fogadja el a kutyusom akkor engem sem :)
2016. aug. 12. 11:16
 18/22 anonim ***** válasza:

Soha. Nem bírok meglenni valami háziállat nélkül, most van a háznál 3 kutya és 4 macska.

Az, hogy gonosz ember, az több mindentől függ. A barátom pl nem különösebben szereti őket, nincs odáig értük, de elvan velük, néha még meg is simogatja a fejüket, ennyi. Esetleg, ha megkérem, akkor eljön velem megsétáltatni a kutyákat. Ez nem gond, nem kell megőrülnie az állatokért. De ha pl félne tőlük, az már baj lenne, hisz akkor hogy tartsunk majd kutyát a közös háznál? Az meg, ha UTÁLJA őket, szeretné, ha bajuk esne, vagy ő maga bántaná, nos, olyan embert még az ismerőseim között se viselek el, nem még a páromként.

2016. aug. 12. 11:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha menekül tőlük, az már azt jelenti, hogy fél. Szóval én ezt nem gonoszságként érzékelném. De annak ellenére, hogy nekem nincs háziállatom, én nem jönnék össze ilyennel, mert szeretem az állatokat, és nekem bizarr lenne, ha nem tudnánk együtt vendégségbe menni háziállatos ismerősökhöz, mert nem jönne velem vagy kimenne az utcára, amíg én játszom az adott macskával mondjuk.
2016. aug. 12. 13:37
 20/22 anonim ***** válasza:
53%
Nem, de olyannal sem, aki az ágyában altatja a kutyáját, vagy cicáját. Azoknak az udvaron van a helyük, más dolog, ha néha beengedik őket megszeretgetni. :)
2016. aug. 12. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!