Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy különbség a 21 L és 29 F?
Persze persze, "ha szeretitek egymást akkor tök mindegy" stb stb
Tényleg a véleményetekre lennék kíváncsi és nem... ez nem fogja semmit sem befolyásolni :) mindeösszesen csak érdekel
Nekem speciel nagy lenne. Egyébként lány vagyok. Egyszer kipróbálnám egy olyan kapcsolatban ahol a férfi ennyivel idősebb nálam (pl. így a 21 29-el) de szerintem nekem hosszú távon ez nem jönne be ,mert majd olyan 30 évesen akarnám az elsö gyereket (ha olyanok a körülmények) és 33 évesen a másodikat , de lehet hogy ez a másiknak túl későn lenne (csak egy példa amiért hosszútávon nem).
De mindenki más és máshogy tervezi az életét. 8 év nem vészesen sok. Ti tudjátok.
Bocs a hosszú személyes példáért:)
Egyáltalán nem sok, én nem is értem mostanában ezeket a kérdéseket, hogy 22 éves és 27 éves között működhet a dolog vagy túl nagy a korkülönbség és társai. Egy 21 éves lányhoz teljesen ideális a 29 éves pasi.
Szüleim között is 10 év van és most lesznek 26 éve együtt. Sok barátnőm van, akiknek 8-9-10 evvel idősebb a barátjuk és teljesen jól megvannak. Sőt olyan is van, ahol 15+ a korkülönbség és semmi pénzért nem cserélnék el fiatalabbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!