Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek nagy különbség a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy különbség a 21 L és 29 F?

Figyelt kérdés

Persze persze, "ha szeretitek egymást akkor tök mindegy" stb stb

Tényleg a véleményetekre lennék kíváncsi és nem... ez nem fogja semmit sem befolyásolni :) mindeösszesen csak érdekel

2016. aug. 10. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi 21/L és 26/F vagyunk és nekem ez nagyon jó így, jól megvagyunk. 29 éves férfi lehet, hogy már nekem túl sok lenne, de ez jócskán függ attól, hogy mikor szeretne majd családot alapítani :)
2016. aug. 10. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Pont 8 év. Ő már általánosba járt, mikor te még meg sem születtél. Ő már javában más lányokat kefélt, mikor te még barbiztál. Ő már rég alulról fogja szagolni az ibolyát, mikor neked még lesz hátra 15 éved. Szóval döntsd el!
2016. aug. 10. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem speciel nagy lenne. Egyébként lány vagyok. Egyszer kipróbálnám egy olyan kapcsolatban ahol a férfi ennyivel idősebb nálam (pl. így a 21 29-el) de szerintem nekem hosszú távon ez nem jönne be ,mert majd olyan 30 évesen akarnám az elsö gyereket (ha olyanok a körülmények) és 33 évesen a másodikat , de lehet hogy ez a másiknak túl későn lenne (csak egy példa amiért hosszútávon nem).

De mindenki más és máshogy tervezi az életét. 8 év nem vészesen sok. Ti tudjátok.

Bocs a hosszú személyes példáért:)

2016. aug. 10. 14:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi 21L/27F voltunk mikor összejöttünk, most 23/29 a felállás és remekül működik. Ha érettebb vagy a korodnál, nem éri meg csak mások megítélése miatt olyan párt választani, akivel nem érzed jól magad.
2016. aug. 10. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem is a korodhoz mért érettség kérdése. Én semmivel sem érzem magam érettebbnek a koromnál, ahogyan a párom sem gyerekesebb a magáénál. Egyszerűen csak összeillünk és hasonlóan gondolkodunk. Amikor összejöttünk, én voltam 21, ő 28, ez volt két éve, májusban lesz az esküvőnk. Ha az élethelyzet, a gondolkodás, az életfelfogás, jövőbeni tervek azonosak, vagy legalábbis nagyon hasonlóak, akkor nem kellene problémának lennie, már ami a korból fakad.
2016. aug. 10. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem, teljesen jo, mondhatni idealis. A ferfi legyen valamivel idosebb, ez sima biologia.
2016. aug. 10. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem sok, én nem is értem mostanában ezeket a kérdéseket, hogy 22 éves és 27 éves között működhet a dolog vagy túl nagy a korkülönbség és társai. Egy 21 éves lányhoz teljesen ideális a 29 éves pasi.

Szüleim között is 10 év van és most lesznek 26 éve együtt. Sok barátnőm van, akiknek 8-9-10 evvel idősebb a barátjuk és teljesen jól megvannak. Sőt olyan is van, ahol 15+ a korkülönbség és semmi pénzért nem cserélnék el fiatalabbra.

2016. aug. 10. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is 21/L vagyok és én 30ig még simán ismerkedek. Szerintem a 8-10 év még belefér.
2016. aug. 10. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!