Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi beteg, perverz ember van?
19. :DDD .... lehet
Jajjj, de savanyú vagy Kêrdező! Szegény hapik, gondolom még a fejüket is leszeded szegényeknek, a helyett, h a farkukra cuppannál. :)))
Nézd, én szeretem a férfiakat, és Veled ellentétben tudok szelektálni.
Milyen érdekes, engem csak normális férfiak találnak meg, komoly kapcsolatra. Talán a tisztelet kölcsönös, mert érzik kivel mit lehet.
Jó éjt!
I need a mask nevű felhasználó ! Drágám,ugye szólíthatlak így,mivel te is cicáztál! Senki nem nyom itt semmit az arcocskádba,lehet görgetni! Tudod,ami engem nem érdekel,nem olvasom el! Ez a kérdés annak szól,aki érti a lényegét! Magyarul,hogy te is megértsd,hol vannak a NORMÁLIS társ-párkapcsolatot kereső férfiak? Aki nem az első nap akarja megmutatni a f.rkát! Mert igen,persze,ha kialakul valami,arra is kíváncsi leszek! De egyelőre én nem sexpartner keresek!
Még valami??
Mi értelme a kérdésnek? Mit vársz tőlünk?
Persze, hogy szólíthatsz így, virágszálam! :)
Kedves hölgyem!
Ha nem képes elfogadni a kritikát, akkor képtelen vagyok felfogni mit keres a (elnézést kérek a kifejezésért) buta kérdése a gyakorikerdesek.hu-n. Ez az oldal arról híres, hogy ha okos kérdést tesz fel, okos választ kap. Ha nem eléggé inteligens ahhoz, hogy "becsomagolja" a kérdését, inkább ne tegye fel. Most csalódott a férfiakban, ami teljesen érthető tény. Legközelebb próbálkozzon értelmesebb kérdéssel!
Háát, veled komoly bajok vannak Kérdező! Egy oldalon vagyok fent, és mivel a farok mutogatókat lenge legyintéssel észre sem veszem, igen, komoly férfiakkal ismerkedtem\em. Mit nem értesz már???? :))))
Jó éjt!
( Én feladom, meg hagyon eme örömöket a farok mutogató bátor\bevállalós férfiaknak :))) remélem tovább őrjöngsz feleslegesen :)) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!