Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg ember az ilyen?
lehet, hogy szeret, imád és a tenyerén hordoz, de sajnos nem elégíted ki megfelelően! Velem is ez van!
27F
Nem tartom valószínűnek, hogy ezen tudna, vagy egyáltalán akarna változtatni.
Hogy ezt el tudod-e fogadni, azt meg neked kell tudnod.
Ha ilyen helyzetben lennék, én azt azért kipróbálnám, hogy hogyan reagál, ha én feltűnően rajta felejtem a szemeimet a pasikon, meg odakapom a fejemet, ha férfi hangot hallok. Ha mást nem, csak szórakozásból, poénból - arra nem látnék nagy esélyt, hogy a párom emiatt elgondolkodna azon, hogy ez nekem milyen érzés lehet fordítva.
Hozzáteszem, én is megnézem a jó pasikat, pedig hűséges típus vagyok, de próbálom nem túl feltűnően bámulni őket. :-))
Betegnek semmiképpen sem beteg. Természetes, hogy a férfiak megnéznek más nőket is - persze az pofátlanság, ha ezt feltűnően teszik. De ne tulajdoníts ennek nagy jelentőséget.
Baj akkor van, ha valami nem működik a kapcsolatotokban. Akkor lehet, hogy a kiugrási lehetőséget keresi... érdemes lenne elbeszélgetnetek a kapcsolatotokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!