Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha egy 36 éves pasi az anyjával él?
Figyelt kérdés
Soha nem volt nője, csak egy ál-kapcsolata van évek óta.2016. aug. 9. 01:14
21/32 anonim válasza:
Attól függ, miért. Ha egy önállótlan, lusta tökfilkó, akkor ne is számítson kamubarátnőnél többre...
22/32 anonim válasza:
Biztos, hogy meleg, ha attól lekókad neki, hogy a barátnőd kézbeveszi. A barátnőd csak az idejét pazarolja, ha gondolja hagyja meg barátnak a csávót, de keressen egy férfit, és hagyja azt a homárt. Mert olyan nem létezik, hogy még ha nem is tetszik neki a barátnőd mondjuk testileg és lelankad. Egyszerűen meleg, de a barátnőd kérdezzen rá. A reakciójából látni fogja, hogy meleg e ténylegesen.
23/32 anonim válasza:
Engem csak az lep meg, hogy van olyan "nő" aki egy ilyen nyomorékra fél percnél több időt szán.
Szóval még össze is illenek...
Amúgy a pasi full meleg. Azoknak van ilyen ál-kapcsolata, hogy otthon anyuci szívrohamot ne kapjon amikor hazavisz egy bajszos kamionos pasast.
Amúgy meg az egész mélyen szánalmas...
A barátnőd meg egy birka.
24/32 anonim válasza:
A barátnőd is ultragáz. Évekig képes magát alázni egy ilyen kapcsolatban...
Azt sem értem, a pasi miért csinálja ezt, de azt se, hogy ő miért tűri ezt. Normális nő már kivágta volna pár hét után.
Fel se vállalja, elvégre nem viszi magával családi rendezvényekre, se sehová.
25/32 anonim válasza:
Magánügy minek foglalkozol más életével ?
26/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Nem mindegy az neked? Csak érdekel minket mi lehet a gáz a pasival... Ötleteket és segitséget várunk, mivel már elmondtam neki hogy kiraktam ide a kérdést. Ha nem tetszik, nem kell elolvasni.
2016. aug. 9. 13:33
27/32 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi "gáz" egyszerűen csak más ember mint te. Gondolom ha éhen halna albérletben nem lenne gondod vele h h él.
28/32 anonim válasza:
Ez nem meleg ,hanem impotens vagy aszexuális. Csak azt nem értem ,hegyekben állnak a normális magányos pasik és egyes nők évekig szenvednek ilyenek mellett..
30/32 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó, ezt próbálom megértetni a barátnőmmel. Ez nem kapcsolat. Ő viszi magával mindenhova, meg megad neki mindent, eteti itatja, cserébe meg semmi. Külön bulik, soha nem kapott még tőle semmit,pl legutóbb még a névnapján se köszöntötte fel.. A haverjainak mégis úgy beszél róla, hogy a párom így, a párom úgy... Ezt én is hallottam már tőle a saját fülemmel mikor az autóját elhozta az én páromhoz szerelni
2016. aug. 9. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!