Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az gáz ha egy 36 éves pasi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha egy 36 éves pasi az anyjával él?

Figyelt kérdés
Soha nem volt nője, csak egy ál-kapcsolata van évek óta.

2016. aug. 9. 01:14
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Igen. Ezen bukott ki,akkor kezdett el mesélni.. Nagyon gáz...meg megy strandra meg szülinapra meg lagziba, a csajt meg nem hívja . Nem győz magyarázkodni. Bezzeg ő meg viszi magával mindenhova, el se tud menni nélküle, mert a csávó ott lóg rajta
2016. aug. 9. 01:43
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Kutya legyek, ha értem a pasit. Fogalmam sincs mi baja van. Talán az anyja az oka, bár attól még nyaraláson nem csikizni kellett volna :DD Ez amúgy kész :DDD
2016. aug. 9. 01:45
 13/32 A kérdező kommentje:
Amúgy ja... Sajnálom a csajt... De magamban otthon jót nevettem... Lehet a pasi meleg, csak titkolja?
2016. aug. 9. 01:49
 14/32 anonim ***** válasza:

Én is sajnálom nagyon, de röhögtem is :D Mi ez már, hogy csikizte :D

Hát éppen lehet meleg, vagy aszexuális is. Vagy csak nagyon egyféle dolgokra izgul, viszont ezektől még legalább eljátszhatná, vagy megpróbálhatná, vagy akármi. Éppen be is vallhatná a csajnak.

2016. aug. 9. 01:50
 15/32 A kérdező kommentje:
Hát azért minden részletet nem tudok... De gondolom nem beszélt még vele erről
2016. aug. 9. 02:05
 16/32 anonim ***** válasza:
Ha ez két hete menne akkor megérteném,de évek alatt sem derült ki az ok?A nő is nagyon határozatlan lehet,hogy nem tudott legalább szóbeli magyarázatot nyerni.
2016. aug. 9. 04:06
 17/32 Költőnő? ***** válasza:
100%
Nekem is az volt az első gondolatom h kályhameleg. Vagy titokban reszelget vki mást.
2016. aug. 9. 07:05
 18/32 anonim ***** válasza:

Én is arra gondoltam a csikizős résznél, hogy tuti meleg:D

A Pici élt az anyukájával így, az is meleg volt.. neki is voltak, vannak barátnői.

2016. aug. 9. 07:24
 19/32 anonim ***** válasza:
Ha annyira szeretne lefeküdni vele akkor arra van egy nagyon jó trükk. Amikor a csávó alszik bukjon rá a cerkájára. Úgyis fel fog rá kelni és ha a csávó le fogja állítani akkor számomra egyértelmú, hogy meleg csak nem meri felvállalni. És ezért kell az álkapcsolat. A barátnőd legyen tökös és lepje ezt meg, mert eddig csak az idejét vesztegette.
2016. aug. 9. 07:27
 20/32 A kérdező kommentje:
Nos megtudtam egy elég érdekes dolgot, mert felvetettem ezt a meleg dolgot. Volt egy eset hogy csikizés után a pasi kézzel kielégitette. Majd ő is probálkozott kézzel és orálisan is, de fél óra elteltével "össze ment"...arról meg, hogy a pasi berakja, szó sem lehetett, a csávó nem akarta. Se csók, se ölelés soha nem történt.. Próbáltam meg győzni, hogy hajtsa el a fenébe. ...hát nem tom.. Nekem egyre jobban gyanús ez a csávó
2016. aug. 9. 07:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!