Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
58 éves férfiként van rá esélyem hogy fiatal "fitness pi. Tsa" típusú barátnőm legyen?
KAMU kérdés!
Vagy, ha igaz, akkor ÁLMODIK A NYOMOR Vénember!
Ja, mert a férfiak nem érdekből vannak a nőkkel, ugye? Nem szex meg a kiszolgálás miatt? Minden férfi igazi őszinte hősszerelmes, akit a nők jól kihasználnak!
Ja szóval aki szerint az érzelmeket a kor befolyásolja, az felszínes, de azért te tartod a markod a frisss húsért! xD Kicsit sem érzed itt az ellentmondáast, ugye? Ha te ilyen vagy, miért nem inkább egy idősebb nővel kezdesz? Hisz az érzelmeket nem a kor befolyásolja! Ja hogy azokat leírod, miközben te magad is szottyadt vénember vagy?
Mondom, ha neked jól esik, hogy kb egy krvát veszel meg, akkor hajrá.
Honnan tudod egyáltalán, hogy érdekből vannak velük? Nem vagy te mindent tudó!
Még véletlenül megdőlne az egód által alkotta kis hit, ha azt mondanám, hogy gőzöd sincs semmiről, lehet, hogy úgy van, ahogy állítod, de lehet, hogy nem. Az meg, hogy 70%, az meg hogy jött?
Te papolsz itt felszínességről? Hát kiemlítette rögtön az első kommentjében a pénzt?
Akkor ki itt a felszínes? Ki akarja megvenni a másik szeretetét?
Szeretet k..va vagy!!
A fiatal relativ, en 28 vagyok fitness manias de oszinten szolva nem jonnek ossze egy nyugdijassal a generacios kulonbseg miatt (sem). Nekem a mozgas a hobbim, a parommal egyutt edzunk, futunk, teniszezunk es kajakozunk, na most ezt egy kozel 60 eves emberrel nem igazan tudom elkepzelni:-)
nem sertesnek szantam egyebkent, nem akartalak megbantani, csak en igy latom a dolgot:-)
"Az meg, hogy egy idősebb embert nem lehet szeretni, elég felszínes kijelentés szerintem."
"58 éves férfiként van rá esélyem hogy fiatal "fitness pi. Tsa" típusú barátnőm legyen?"
Uram ön beszél felszínességről, miközben ön is felszínes? Magának fitness punci kell, az nem felszínesség? Maga lehet felszínes, de egy nő nem? Szerintem magának az 50-58 év közötti korosztályból kéne nőt keresnie, a fiatal lányokat, meg hagyhatná a szintén fiatal srácoknak, mert az lenne a normális. Az emberek válogassanak a saját korosztályukból és ne legyenek felszínesek, se pénzéhesek. Ha maga jól áll anyagilag, akkor nyugodtan adhatna pénzt, rákos gyermekek gyógyulására különféle alapítványoknak. Annak több értelme, több haszna lenne, mint minden csecsebecsével elhalmozni egy 20 éves, pénzéhes libát.
Vannak ám nagyon cuki taták is.:)
Amúgy meg több tiszteletet az idősebbeknek.Tanuljátok meg.:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!