Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képzeld el álmaid nőjét. Viszont dohányzik, gond lenne neked nem dohányosként?
környezetemben kb MINDENKI dohányzik...megszoktam már valamilyen szinten, DE nem jönnék össze olyan lánnyal aki dohányzik, nálam ez kizáró ok...
23F
De tényleg álmaitok nőjéről van szó! Mondjuk Scarlett Johannsonról :D Komolyan gond lenne napi 3-4 szál??
Ne már!
Scarlett Johannson arca szép, de nem álmaim nője :D
álmaim nője nem dohányzik :) a dohányzás kizáró tényező :)
lehet 10/10 testben-lélekben-szellemben, DE akkor sem tudom elfogadni ezt a dolgot és nem mennék bele párkapcsolatba!
bocsi ez van :S
23F
Na, Scralett! Srácok?
Nézzétek már meg azt a szopós szájat, meg azokat az alma melleket. Ennyire nem lehettek merevek!
Én is utálom a dohányzást, a dohányosokat, de azért na.
Engem speciel fikarcnyit sem zavarna, mivel én is dohányzom.
Felőlem mindenki ott gyújt rá a lakásban, ahol neki jólesik. Én is.
#25:
bocs fenék párti vagyok és ha alkatról van szó, inkább a teltebb alakot preferálom :S nálam a legfontosabb, a nagyon kedves belső, szóval egy olyan külsejű lánnyal is összejönnék, mint ő, de ha csak a külsőt nézzük, akkor nem az ideálom :)
#26:
kérdés vége: "neked nem dohányosként" :)
23F
Jó hát na.. Scarlett J. csak egy példa volt :D Írhattam volna mást is.
Attól még,hogy valaki dohányzik nem feltèlen gyújt rá a lakásban,autóban etc.
Szerintem szexi ha valaki alkalmanként rágyújt.Nekem bejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!