Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Képzeld el álmaid nőjét....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képzeld el álmaid nőjét. Viszont dohányzik, gond lenne neked nem dohányosként?

Figyelt kérdés
(Napi pár szál)
2016. aug. 7. 22:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Gond lenne.
2016. aug. 7. 23:01
 12/29 anonim ***** válasza:
93%
Nem lenne gond! Engem nem zavar, sőőőt szerintem még szexi is bizonyos fokig, ha dohányzik. Amikor azt a vékony cigit szívják, és a csikken látható a szájfény (nem, nem rúzs, azt utálom!!) nyoma, az egy picit izgatólag hat rám. Amúgy meg én is dohányoztam, nem rég szoktam le, lehet ezért vagyok ennyire toleráns, de tényleg nem zavar.
2016. aug. 7. 23:01
 13/29 anonim ***** válasza:
74%

Macerás... ez elég nagy vízválasztó lett mostanában.

Napi pár szál mondjuk nem nevezhető dohányzásnak

2016. aug. 7. 23:09
 14/29 anonim ***** válasza:
7%
Dohányos nővel nem járnék akkor sem ha ettől eltekintve tökéletes,de kétlem,hogy az lenne mert a dohányzás általában együtt jár más negatív dolgokkal/tulajdonságokkal.
2016. aug. 7. 23:12
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne a dohányzással foglalkozzatok már! Álmaitok nőjéről van szó.
2016. aug. 7. 23:13
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem lehet álmaim nője ha dohányzik.
2016. aug. 7. 23:16
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Én kérek elnézést, kérdező.
2016. aug. 7. 23:18
 18/29 anonim ***** válasza:

Azért undorodom a dohányos nőktől mert undorító szokás. Amikor beletúrok egy dohányos nő hajába, majd beleszagolok, felfordul tőle a gyomrom. A pulóver, póló, minden ruha tárgy beveszi. Dohányos nő autójába se szívesen ülök be, ha tehetem inkább a sajátommal menjünk, abban nem gyújthat rá. Bár vagyok annyira kulturált, hogy amikor megkérdezik, hogy rágyújthatnak-e, mindig azt mondom, hogy inkább ne, mert kiégetik a bőr ülést.

Dohányos nő lakásában is felszokott fordulni a gyomrom. Hamutartó megpúpozva, az egész lakás átveszi a szagot.

Nagyvonalakban ennyi

2016. aug. 7. 23:22
 19/29 anonim ***** válasza:

Dohányos vagyok, tehát nem. :D

Nem dohányosként se zavarna valszeg, ha igényesen csinálja (pl. nálam alap szabály, hogy a házban nem gyújtunk rá.)

2016. aug. 7. 23:40
 20/29 anonim ***** válasza:
95%

Ha tényleg külsőre, belsőre a tökéletes lenne, akkor azt hiszem napi pár szál felett szemet tudnék hunyni. ;)

Viszont ha tudom hogy valaki dohányzik, nem is igen kezdeményezek nála.

2016. aug. 7. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!