Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez igaz? Amelyik pasi 30 éves koráig nem talál párt az egyedül marad. Aki nem volt sikeres a nőknél fiatalabb korában az most sem lessz. A nők nem szivesen ismerkednek 30 éves pasikkal.
10-es
De nem is vagy vonzó :)
Nekem van saját autóm, saját lakásom, 2 diplomám, sportolok és megdugtam 15 csajt, volt 3 hosszabb párkapcsolatom.
Azért van köztük egy vitathatatlan korreláció.
Én 26 vagyok és pontosan ebből a korosztályból keresgélek, mert tapasztalataim szerint már sokkal komolyabban gondolkodnak, ha párkapcsolatról van szó.
Egyedül élek, megállok a saját lábamon, előteremtem magamnak azt, amire szükségem van. Azt gondolom, természetes hogy hasonló életszínvonalú társat keresek magam mellé.
Szerintem nehéz úgy leélni az életet, hogy adott esetben egy embernek még csak egy kapcsolata volt, vagy annyi sem. Értem azt testiségre és lelkiségre egyaránt. Előbb-utóbb eljön az a pillanat, hogy kíváncsi lesz ez a fél másra is és én ezt nem akarom megérni egyrészt. Másrészt én is úgyérzem, hogy kiéltem magam, képes vagyok egy ember mellett megállapodni egy életre, de őt nem én szeretném megtanítani a kezdeti lépésekre.
Aminek nagyon nagyon örülök, hogy úgy érzem megtaláltam a hozzám illő 30+os párt, aki hasonlóan gondolkodik, mint én és szintén úgyérzi hogy kellőképpen kiélte magát, megtapasztalt mindent, amit szeretett volna és pontosan ugyanolyanok az életkörülményei, mint nekem.
Zavar-e, hogy nincs saját lakása? Hogy céges autóval jár? Hogy nem gazdag családból származik? NEM! Majd együtt összeszedjük a vágyott anyagi javakat.
Értékelem-e benne, hogy törekvő a hozzáállása, vannak céljai és egy szeretni tudó és szerethető, önálló, határozott férfit neveltek belőle? IGEN!
sajnos nehéz társat találni :(
hasonlót kell keresni ,ami nagyon nehéz!
szerencse kérdés az egész társ keresési dolog,hasonlót találni nagyon nehéz! :(
sok sikert,szerencsét kívánok mindenkinek! 30N
13-as szeintem elég jól leírta a mai nők hozzáállását.
27 évesen én is úgy gondolom, hogy 30-as férfi lenne a megfelelő, talán kicsit érettebbek, mint a pont velem egyidősek. Viszont ebben a korban már tényleg elkél valami tapasztalat párkapcsolatban, és az is le tud lombozni, ha anyuci szoknyája mellett él. Nem a luxusvilla a feltétel, de az igen, hogy önálló és életképes legyen :)
Kérdés már csak az, hogy az ilyen 30-as pasik hol lelhetőek fel.
15-ös
Házasságokban, párkapcsolatokban.
Tudod, még akkoriban lefoglalja magának egy tisztességes és nem számító lány, mikor még nem voltak ennyire kelendőek.
Aki kész terméket akar venni, az rendre magasabb árat fizet, sokszor túl magas árat.
Nekem van egy 32eves ismerosom,egyedul van,de o olyan tini szinten van meg. Illetve nem tudom elkepzelni ,hogy egyetlen no mellett megtudna maradni,mert elete soran kb mindenkit megcsalt.
A masik 34eves. O szeretne komolyat,de valamiert megis evek ota szingli. Pedig (amennyire ismerem) a szemelyisege rendben van,es meg jo pasi is.:)
Erdekes az ,hogy neki pl miert nem sikerul.
Vagy például mi akik elválunk, és ugye gyerekkel meg már nem annyira kellünk a nőknek... (vagy épp a nők a férfiaknak)
Hogy nehéz a pártalálás, igen hozzánk illő párt nehéz találni :) de nem lehetetlen.
Kérdező : nem, nem lehetetlen azért 30 felett párt találni, több elvált ismerősöm van akire újra rátalált a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!