Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet hatásos a férfiaknál az ha sokat foglalkozok a külsőmmel mostanában?
Figyelt kérdés
Eddig annyit nem foglalkoztam a külsőmmel, mint mostanában. Már több ruhát megveszek magamnak, illetve sminkekből is többet és minőségit. Szerintem sokkal szebben nézek ki ha szép ízlésesen ki vagyok festve. Korábban még a képeimet sem tetszikelték annyian, mint most. Igyekszek minden tőlem telhetőt megtenni azért hogy másoknak tetszek.2016. aug. 6. 15:18
11/14 anonim válasza:
Te nem érted. Ha egy sík hülye ember is lenne, aki nem tanul semmit, akkor LEGALÁBB a külsejével foglalkozik. Más meg semmivel nem foglalkozik, marad olyan amilyen. Legalább jobban fog kinézni. Azt nem írta hogy nem tanul nyelvet mellette, lehet nem tanul, de az ha ugyanolyan marad de szebb és igényesebb, nőiesebb, az nem plusz pont??
12/14 anonim válasza:
Igy van, én is erősitem. Aki a felszinességre utazik az a külső alapján itél. annak olyan felszines is lesz az emberi kapcsolata. Oké a Hölgyike kipróbálja most, felvisz egy réteget. De nem lesz elég jó, mi lesz fél év után? Felvisz még egyet mert több elismerésre vágyik.. azután már jön a kivágott ruha. Igy meg szerinted Melyik normális erkölcsi komoly szándékú férfi megy bele, hogy ezt tudja hogy ilyen fullos a nő, és bárki szemet vethet rá, akár hova megy. Vagy a csaj lelkiállapotától függ.. egy ilyen nő, azonnal vált ha akar.
13/14 anonim válasza:
Nem, nem plusz pont, mert mit ér a szépségével, amit most elér, ha 2 év múlva már úgysem így fog kinézni, mert változik az ember?
Az csak egy tüneti kezelés, hogy most elfedjen valamit, kompenzál!
Mással is foglalkozzon, ne csak a külsejével.
Felszínesség, csak felszínességet vonz!
14/14 anonim válasza:
ez a 71%-os kib aszott őrült. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!