Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jol látom, a nők igényei egyre inkább csak távolodik a valóságtól?
100% igaza van kérdezőnek.
Azt tapasztalom magyar nők 99% álomvilágban él.
A magyar nők 99%-a párkapcsolatban él.
Ha szerinted ennyi a magányos nő, aki már ölni tudna a kukiért, miért nem szeded fel csak szexre!? Eddig 70-80-100 pasinak sikerült. Annyira nem lehet nehéz.
Egyébként hogy van ez?! Túl magas a léc a többségnek, de naponta van olyan szupermen, aki egy dugásra elviszi?
Mert akkora annyira nem lehet válogatós...
Mintha lenne némi ellentmondás.
Inkább úgy mondanám, hogy több sebből vérzik a sztori.
"A magyar nők 99%-a párkapcsolatban él."
Magyar nők nagy része KÉNYSZERBŐL van egy pasival.
Kényszerből, ja, ezt tapasztaltam én is! mintha muszájból menne bele kapcsolatba. megszánásból. de amúgy meg jó hogy van pénze a hapsinak.
Amúgy meg 14: Csak szexre.. arra ott vannak a krvák ha kell. Itt nem az a lényeg hogy hú de dugni akarok valakivel, bár nem tudom ez neked mennyire jött át a kérdés lényegéből. Itt magával a rendszerrel van a gond. Aztmondod naponta bepróbálkozik egy superman a nőknél szexre, ja, és pont ez a baj. Nők naponta kielégülnek, vagy szexkapcsolatokba menekülnek, de kivétel nélkül a nők 80%-ra igaz aki azt vallja magáról hogy hát ő most szingli nem keres semmit, meg el van, Hát igen el van.. 2 menet közt. Igy nem csoda hogy nincs igényük se arra hogy komolyabban vegyék. Vagy a másik pont ez jogositja fel az ilyen supermaneket hogy hát bevágodott egy könnyüvérü lánynál, ezért legközelebb is be fog.. De lehet mutogatni h szexmániás férfiak.. meg itélkezni.. Lásd az olyan kérdéseket itt lányoktól hogy Hozzámért a férfi, vajon csak szexet akar?.
“A mai magyar nőkből a gerinc hiányzik. Nincs tartásuk, önbizalmuk, büszkeségük. Prostituálódnak a belső bizonytalanság miatt: azért, hogy megkapják a szeretetet. Meg akarnak felelni másoknak – nem önmaguknak -, hogy elfogadják őket.
A magánytól való félelem miatt szereznek maguk mellé valakit, akivel aztán társas magányban élnek tovább. Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!” írta csernus
14-es
Nincs ellenmondás, csak ki kell bontani a jelenséget.
A nők azt hiszik, hogy egy kis smink meg pushup nyomán 3 szinttel magasabb külsőt tudnak maguknak csinálni, de persze csak ideiglenesen és megy is a para, hogy mikor buknak le a valódi arcukkal(Fiona-effektus).
Erre tanúbizonyság az összes facebook profilkép: vedd sorra az női ismerőseidet és osztályozd be őket 10-es skálán, majd vedd ugyanígy sorra a profilképeiket és nézd meg, hogy kb 3-mal magasabb lesz a pontszám.
Szóval a nő kifesti magát(szép pofi, szopós száj), felvesz egy magassarkút(hosszú láb, izmos vádli és comb), pushup(bögyök) és kész is a jó nő. Ugyan össze van drótozva és innen-onnan látszik az erős karbantartási igény, de egy koncert erejéig össze tud állni.
Szóval mihez kezd mondjuk a tipikus átlagos 5-ös nő 5+3-asként?
Hát persze, hogy 8-as farkat fog szopogatni, mert hátha idővel jegygyűrű jön ki belőle, de persze ez soha nem igaz. A 8-as pasik is 8-as nőket dugnának, de mivel azok ugyanazt csinálják, mint 5-ös nőtársaik, elérhetetlenek lesznek a velük azonos szintnek. Mit tesz hát a 8-as pasi?
Meghúzza az 5+3-asokat, akikből a külső skálán elért pontszámok standard normál eloszlása miatt sokkal nagyobb is a választék, mint a valódi 8-asokból.
Ez persze csak ürítés, ami jóleső érzés, főleg, mert nem kell mindenfélét beígérni nekik, hisz fátyolos tekintettel maguk kérik a fasxt.
Ma relatíve a 8-as férfiaknak van a legjobb dolga a piacon és a legnagyobb csalódást az 5-ös nők tömege szenvedi el.
7-s 40-s nőként reagálnék a kommentedre.
Én nem váltam volna el annó, ha a Férjem a nadrágjában tudja tartani a farkát.Nos nem tudta, sorozatban történő félrekeféléseket meg egy életen át nem tudtam volna elviselni.És igen egyedül vagyok, mert a bízási képességem tönkrement.Nem látok olyan embert, akiben 100%-an tudnék bízni.Bizalom nélkül meg nincs kapcsolat.Tehát nálam nem az játszik, amiről írsz.És Mielőtt jönne valaki a biztos alfahím kategória volt a Férjem és azóta is csak az olyanokra "vadászom", megjegyezném ő egy női szemmel is csúny kategória volt.Az azóta 1-2 próbálkozásom sem tartozott se a gazdag, se a jóképű típusba.
"Magyar nők nagy része KÉNYSZERBŐL van egy pasival."
Nem hiszem, hogy a magyar nők nagy részét pisztollyal fenyegetnék, hogy maradjon a pasijával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!