Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érezhetek ilyen erős vonzalmat?
Ismerkedünk egy sráccal már egy ideje, de egyikünk sem akar komoly kapcsolatot a másikkal, de szexkapcsolat esetleg szóba jöhetne.
És egyszerűen már az illatától megőrülök, amikor csak meglátom, teljesen végem van, és a csókja is hihetetlen jó, és ő is ezt érzi.
Utoljára 16 évesen éreztem ilyen erős kémiát... Szerintetek is menjek bele szexbe?
ÖÖ... nem tudsz a saját életedről egyedül dönteni?
Ha már a felnőtt párkapcsolatokhoz írtad a kérdésed, akkor legyél ahhoz is felnőtt, hogy felelősségteljesen döntesz ebben a kérdésben, hisz a saját életedről csak te tudsz dönteni, mi nem dönthetünk helyetted!
Én azt javaslom,hogy ne.
Ahogy írsz róla, azt érzékelem, tudat alatt félsz attól, hogy belé szeretsz. És az esetek 90%-ában ez történik. Tudom, hiszen megtapasztaltam én is. Tudom, nem erre a válaszra vártál, de légy okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!