Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ilyen helyzetben adnátok esélyt egy srácnak, illetve hogyan reagálnátok? (Részletesen lent. )

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy sétáltok az utcán, ültök egy padon egy parkban, vagy bárhol, és odajönne egy számotokra átlagos srác (Tehát azért nem ronda, de nem is pont az a nagyon ideálotok) , és azt mondaná, hogy szimpatikusnak talál, és szeretne jobban megismerni, majd bemutatkozna.

Mit reagálnátok egy ilyen helyzetben? (pl. megijednétek, rögtön elzavarnátok, vagy pedig elkezdenétek vele beszélgetni valamiről stb. ilyenekre gondolok. )

Adnátok-e neki esélyt, annak ellenére, hogy nem pont kifejezetten az ideálotok, ki tudja mi lesz belőle alapon, vagy inkább hanyagolnátok?

2016. aug. 3. 18:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én személyszerint megijednék, és nem adnék esélyt. De belátom, hogy bennem van a "hiba", és én vagyok fura: borzasztóan félek az idegenektől, és az ilyen direkt ismerkedéstől.

Viszont magamtól elvonatkoztatva azt mondom, tök jó, hogy van még olyan srác, aki élőben próbál ismerkedni, nem a neten. Szóval szerintem megéri próbálkozni.

2016. aug. 3. 19:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nőként kérdezem, hogy mitől féltek? Nyilván nem este 22.00kor ültök egyedül egy parkban. Mitől féltek? Másképp hogy lehetne ismerkedni. Hozzám jöttek oda, pénztárnál, hobbi közben, étteremben, utcán plázában, reptéren, stb. És mi az hogy ez direkt? küldjön el papírlepülön levelet és szemezzen 10 méterről? Nem értem miért nem nyitottak az emberek.
2016. aug. 3. 19:21
 13/15 anonim ***** válasza:
65%
Megadnám neki az esélyt, nyűgözzön le, ha már volt benne annyi mersz, hogy odajöjjön. Viszont nem szokott ilyen történni, általában csak este bátorodnak fel a férfiak és mernek bárkit leszólítani.
2016. aug. 3. 19:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért NE féljek egy idegentől?
2016. aug. 3. 19:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha ráérek és olyan kedvem van, akkor beszélgetnek vele.
2021. jún. 23. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!