Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyiket választanátok ha csak az egyiket lehetne? (lent)
Találd meg az egyensúlyt. Az exem tanulni ment az egyetemre, felszedett engem, és még játszani is volt ideje mellette, igaz ő Dotázott, nem GTA.
Ne ostoba libát szedj fel, és akkor nem elviszi az energiádat a kapcsolat, hanem energiát ad a mindennapokhoz, és simán marad időd/erőd a hobbidhoz.
Most pl egyetemre járok, van egy tökéletes pasim, és tudok mellette játszani, hébe-hóba sportolni, meg könyvmolykodni napi 5-6 órát.
szerintem probalj csajozni.
ahogy irsz, nincs nagyon ilyen lehetoseged, szoval, nem artana probalkozni.
ha nem jon ossze, akkor ugy is lesz idod jatszani.
nem kell edzened egy csaj miat, inkabb sajat maga miat szokot az ember edzeni (egeszseg + forma).
atol h lehet csajod nem kell mindgyart az egesz eletedet megvaltoztatni. a csajozas nem = edzes ido es penz pazarlasa.
ha igy nezel ra, akkor inkabb hagyad az egeszet a fenebe.
Szerintem tudod a választ a kérdésedre.
Egyébként az az érzésem, hogy rosszul is tetted fel. A valódi kérdésed valahogy úgy szólt volna:
Szeretnék férfi lenni, de az nehéz és nem is biztos, hogy kifizetődik. Vagy nyomkodhatom otthon a gépet, amiben nincs benne a fejlődés lehetősége és nem nagyon vezet sehova, de rövidtávon jóval könnyebb és több örömet okoz a jelenben. Megéri melózni?
A válaszom pedig ez lenne: igen, hosszútávon megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!