Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha néha stresszes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha néha stresszes vagyok, vagy depis, és annak érdekében hogy el tudjak menekülni a gondolataimtól, szoktam neten idegen férfiakkal beszélgetni, képet is cserélni, de találkozni sosem, akkor gonosz vagyok velük, és le kellene ezzel állnom? 19/L

Figyelt kérdés

Tehát alapból nem találkoznék senkivel netről, csak jó néha így bezsélgetni, meg dicséreteket kapni...

Ez nagyon szemétség?

2016. aug. 1. 22:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha veled csinálnák ezt, te lennél legjobban felháborodva.

Rühellem az ilyeneket, akik szórakoznak másokkal.

És utána csodálkoztok, hogy már senki nem vesz komolyan titeket, és csak kihasználnak.

2016. aug. 1. 23:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, hogy ezt a tudomásukra hozod-e az elején, vagy sem.

Ha igen, akkor tudják, hogy mibe vágnak bele, a döntés az övék.

Ha nem, akkor igen - gonosz vagy velük.

2016. aug. 2. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!