Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annyira szeretnék már szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szeretnék már szerelmes lenni, de eddig mindig viszonzatlan volt minden és már kezdek beleszomorodni. Mit tegyek? Hogy fogadjam el?

Figyelt kérdés

Már fiatal tini koromban is arról álmodtam, hogy milyen jó lesz majd ha lesz barátom, de azóta sem volt. 19 éves lány vagyok. Annyiszor pofára estem már, hogy nem is reménykedem. Már az összes barátnőmnek van valakije, csak én vagyok egyedül és egyre nehezebben viselem, sokszor vagyok szomorú vagy ideges. Elkezdtem szeptemberben az egyetemet is, reméltem hátha ott összejön, de nem, viszont még magányosabb lettem. Próbálok nem foglalkozni a dologgal, nem gondolni rá de nem tudom átprogramozni az agyam. Tudom, hogy ez nem a világvége és másoknak nagyobb problémájuk van, de én már nagyon érzem hogy szükségem lenne valakire.

Sokan mondják hogy szép vagyok, viszont az alakom nem jó. Túl zárkózott is vagyok. Óriási elvárásaim sincsenek, de azért akárki nem tetszik meg :( Felnéztem pár társkeresőre, de az nem jött be. Mit tegyek??

2016. aug. 1. 01:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Az egyetemben az a jó, hogy hatalmas :)

Gondolom vannak egyetemi szórakozóhelyek, ahová jársz. Na azért itt eléggé ritkán lehet kizárólag ugyanazokat az arcokat látni.

Járj szórakozni és vedd lazán.

Talán nagyon visszahúzódsz és emiatt válasz láthatatlanná.

2016. aug. 1. 01:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy buliban múltkor megismertem egy srácot, akivel elvoltunk és másnap bejelöltem de azóta se jelölt vissza :/
2016. aug. 1. 02:00
 3/5 anonim válasza:
Nem vagy egyedül... Ne eroltesd majd jon. Addig is mosolyogj a vilagra :)
2016. aug. 1. 03:06
 4/5 anonim válasza:
Ne kerülj e miatt letargiába es ne ragodj azon hogy nincs senkid. Nem szabad igy hozza állni meg fiatal vagy. Egyszer minden összejön ebbe reménykedem én is. Előző voltam
2016. aug. 1. 03:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Biztosan lesz majd egy pasi, akinek elege lett már az anyagias, önző, nárcisztikus lányokból és mindenképp egy olyan lányt szeretne, akiben megbízhat és viszonozná az érzelmeit.

Szóval fel a fejjel, 19 éves lányként még előtted az élet. Az meg, hogy a barátnőid mit csinálnak, és nekik van-e barátjuk, SENKIT nem érdekel. Te se törődj vele. Ne akard magadat másokkal összemérni! Sokan veszítik el az egyéniségüket azzal, hogy elkezdenek náluk sikeresebb embereket utánozni és végül csak egy tucatlány lesz belőlük.

2016. aug. 1. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!