Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kicsit sem fura az összkép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit sem fura az összkép, ha van egy szép nő, megszólitja az ember, akkor a "Takarodjá má a fszba mentalitással párosul?

Figyelt kérdés
És ma ez az elfogadott ? Ha egy szép nő van, akkor olyan érték rendet visel mint egy állat férfi a kocsmábol.. ez a én megmondom alpári lekezelő kioktató, gúnyolódó jobban tudom mentalitással ? Ez lenne ma a nőiesség fogalma ? Miért nem tünik fel senkinek, miért hódol be ennek a társadalom ?
2016. júl. 31. 22:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Tanulj meg fogalmazni ember mielőtt írsz valamit...
2016. aug. 1. 00:56
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Attól hogy jól néz ki és nő nemű, nem kell kedvesnek lennie.
2016. aug. 1. 08:34
 13/20 anonim ***** válasza:

Esetleg ne az agyatlan ágybetét csajokkal próbálkozz.

Azt TE tedd rendbe, hogy neked mit takar a nőiesség. Mert ezek szerint formás karosszéria egy olcsó ribi mentalitásával.

Ebben az esetben megérdemled.

Másoknak nem gond pár perc odafigyelés után megállapítani, hogy egy finom, kedves lány, vagy egy ordenáré ribi.

2016. aug. 1. 08:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Hagyd meg az ilyen nőket a hasonlóan bunkó izomagyúaknak, akik emberszámba se veszik őket. Megérdemlik egymást.
2016. aug. 1. 09:02
 15/20 anonim ***** válasza:
62%

Én férfiként járok lassan ezen a ponton... hát ha eddig semmiből nem értett, hátha ebből.

Látsz egy szép nőt az utcán és csak úgy leszólítod, azért nem egy esélyes módja bárminek is.

2016. aug. 1. 09:07
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

Amúgy sem működik már annyira az utcán/tömegközlekedési eszközön való leszólítás, mint régen, lassan minden lány az okostelefonjába temetkezik és kizárja a külvilágot. Minek beszélgessen egy idegennel aki leszólította, ha éppen 5 pasival chatelhet és azokból bármelyiket egyszerűen lerázhatja azzal, hogy nem ír vissza nekik, még találkoznia se kell velük élőben.

Tisztelet a kivételnek!

2016. aug. 1. 09:21
 17/20 anonim ***** válasza:
értékrend egy szó. Kocsmából hosszú ó. Tűnik hosszú ű. Lehet ez az oka srác.
2016. aug. 1. 13:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Én az okostelefonok előtt sem beszélgettem idegenekkel.
2016. aug. 1. 13:34
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem értem, ez ki szerint nőies, vagy hogy mióta hisszük azt, hogy aki kívülről szép, az automatikusan az belülről is. Igen, vannak ilyenek, és nem, ez nem a mai nőiesség-fogalom. Vagyis... van, akinek csak a külső a lényeg, és az ő "nőiesség-fogalma" nyilván csak a külsőt fogja jelenteni. Legyen melle, feneke, vékony dereka, szép arca, hibátlan bőre. De a töbnnségnek a nőiesség az jelent vmi pluszt is, azért. Én pl. egy káromkodó, dikkmán-ozó plázacicára tudod, mikor mondom azt, hogy nőies...

Hogy miért hódol be neki a társadalom? Sok férfi a farka után megy, a nők meg azt látják, hogy az ilyen csajok könnyebben válogathatnak pasikból.

2016. aug. 1. 14:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Fú, pár fiú nagyon megsértődött a kommentemen. Ők is nyilván úgy érzik, alanyi joguk, hogy a pötsükre üljön minden nő.
2016. aug. 1. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!