Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek nagyon nem tetszene, ha kiderülne egy lányról hogy küzdősportot csinál elég komoly szinten?
Nekem kifejezetten imponálna, mivel tuti nagy kitartása van egy olyan lánynak, aki ilyen komoly szinten sportol. Szorgalmasság tuti meg van, az hogy agresszív, azt kb az a kocka mondja, aki levegőn a Pokemon Go megjelenése óta akkor volt utoljára, amikor megszületett. Nem lesznek ettől agresszívak az emberek, sőt. A másik, az hogy én is sportolok, igaz nekem ez csak egy hobbi heti 4szer. De nem lenne gond ha ő vagy én edzeni mennénk. Emellett nyilván kajára is figyelne, ahogy én is. Szóval nagyon tetszene a dolog.
Ui: Meg hát meg is tud védeni. (Jó ez csak vicc, az megy egyedül is :DDD)
Azt hiszem, az én válaszomra gondoltál.
Nem azt írtam, hogy ronda alakja lesz bárkinek is sporttól.
Annyi, hogy nekem az nem nőies, ha kiállnak a csontok, kemény izmok vannak, feszülnek az ínszalagok. Ne érezzem a kemény izmokat, ha hozzá érek. Ettől függetlenül, ruhába lehet gyönyörű nő számomra is, csak maradjon is ruhába.
Engem leginkább az zavarna, ha valami kényes szituba kerülnénk éjszaka egy sötét utcában néhány útonállóval, kettőnket nem én védeném meg, hanem ő. Elég nagy égés lenne, hogy 2-3 kancigót másodpercek alatt lerendezne, én meg mint egy kis védtelen jószág, végignézném az akciót. Nagyon ratyi dolog lenne, ha tehetetlen lennék közben, s neki kéne engem megvédenie.
Egyébként meg úgy látom, hogy a küzdősportos csajok általában mindig valami szintén bokszoló, ökölvívó, ketrecharcos atomkannal, vagy a mesterükkel szoktak összeállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!