Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek nagyon nem tetszene, ha kiderülne egy lányról hogy küzdősportot csinál elég komoly szinten?

Figyelt kérdés
Sokszor azt veszem észre ha ez kiderül hogy nem tetszik a fiúknak, pedig egyáltalán nem lesz tőle férfias alakom vagy ilyesmi szerintem, pont hogy szép formában tart...
2016. júl. 31. 20:29
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Aha persze, összehasonlíthatsz bármelyik olyan lánnyal aki nem sportol smemit...
2016. júl. 31. 21:02
 12/23 anonim ***** válasza:
95%
Én nagyon kedvelném, legalább tanulhatnék tőle türelmet és gyakorolhatna rajtam.
2016. júl. 31. 21:07
 13/23 A kérdező kommentje:
az előző válaszomat annak írtam aki azt mondta, hogy ettől ronda alakja lesz a lányoknak...
2016. júl. 31. 21:08
 14/23 anonim ***** válasza:
46%

Nekem kifejezetten imponálna, mivel tuti nagy kitartása van egy olyan lánynak, aki ilyen komoly szinten sportol. Szorgalmasság tuti meg van, az hogy agresszív, azt kb az a kocka mondja, aki levegőn a Pokemon Go megjelenése óta akkor volt utoljára, amikor megszületett. Nem lesznek ettől agresszívak az emberek, sőt. A másik, az hogy én is sportolok, igaz nekem ez csak egy hobbi heti 4szer. De nem lenne gond ha ő vagy én edzeni mennénk. Emellett nyilván kajára is figyelne, ahogy én is. Szóval nagyon tetszene a dolog.

Ui: Meg hát meg is tud védeni. (Jó ez csak vicc, az megy egyedül is :DDD)

2016. júl. 31. 21:20
 15/23 anonim ***** válasza:
megjelenése előtt
2016. júl. 31. 21:20
 16/23 anonim ***** válasza:
40%
Nekem sem tetszenek az izmos nők.
2016. júl. 31. 21:38
 17/23 anonim ***** válasza:
87%

Azt hiszem, az én válaszomra gondoltál.

Nem azt írtam, hogy ronda alakja lesz bárkinek is sporttól.

Annyi, hogy nekem az nem nőies, ha kiállnak a csontok, kemény izmok vannak, feszülnek az ínszalagok. Ne érezzem a kemény izmokat, ha hozzá érek. Ettől függetlenül, ruhába lehet gyönyörű nő számomra is, csak maradjon is ruhába.

2016. júl. 31. 22:11
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó dolog, ha valakinek van egy ilyen hobbija.
2016. júl. 31. 22:19
 19/23 anonim ***** válasza:
Anno férfiként én is csináltam. Az nem tetszett, hogy több nő is összefeküdt az edzővel...nem először és nem egy helyről látom, hallom ezt.
2016. júl. 31. 22:19
 20/23 anonim ***** válasza:

Engem leginkább az zavarna, ha valami kényes szituba kerülnénk éjszaka egy sötét utcában néhány útonállóval, kettőnket nem én védeném meg, hanem ő. Elég nagy égés lenne, hogy 2-3 kancigót másodpercek alatt lerendezne, én meg mint egy kis védtelen jószág, végignézném az akciót. Nagyon ratyi dolog lenne, ha tehetetlen lennék közben, s neki kéne engem megvédenie.

Egyébként meg úgy látom, hogy a küzdősportos csajok általában mindig valami szintén bokszoló, ökölvívó, ketrecharcos atomkannal, vagy a mesterükkel szoktak összeállni.

2016. júl. 31. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!