Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek nagyon nem tetszene, ha kiderülne egy lányról hogy küzdősportot csinál elég komoly szinten?

Figyelt kérdés
Sokszor azt veszem észre ha ez kiderül hogy nem tetszik a fiúknak, pedig egyáltalán nem lesz tőle férfias alakom vagy ilyesmi szerintem, pont hogy szép formában tart...
2016. júl. 31. 20:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
47%
Én félnék tőle. Nem hiányzik egy agresszív nő aki ha nem ugrálok akkor megver...
2016. júl. 31. 20:32
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekelne. Ettől nem jönnél be jobban, de kevésbé sem.
2016. júl. 31. 20:32
 3/23 anonim ***** válasza:
68%
Nem befolyásolna. Én is sportolok. Amúgy milyen küzdő sport? Nekem ugyan nem, de valakinek lehet, h az is számít.
2016. júl. 31. 20:34
 4/23 anonim ***** válasza:
68%
Akinél ez hátráltató tényező az kisebbségi komplexusos. Attól, hogy valaki küzdősportot űz még nem lesz agresszív. A párom kickboxol be sem merte vallani, mikor ismerkedtünk, mert sokan alaptalanul ítélkeznek az embereken, akik ilyesmit csinálnak. Végül elmondta a dolgot és rövidesen odáig jutottunk, hogy megkérdezte nincs-e kedvem vele járni kickbox edzésekre. Persze én is csodálkoztam rajta, mert úgy gondoltam hogy ez nem nőknek való dolog, de mondta, hogy sok nő van az edzéseken is ne féljek próbáljam ki. Kipróbáltam és tetszik. Azóta a párom már abbahagyta, mert nem sok ideje van már rá, viszont én folytattam és nagyon szeretem, bár én azért ezt nem űzöm komoly szinten. Szerintem ne aggódj emiatt, biztos találsz majd valaki olyat aki el tudja fogadni :)
2016. júl. 31. 20:40
 5/23 A kérdező kommentje:

1-es, tipikus, sokszor megkapom, pedig teljesen alaptalan...

Heti 6-8 edzés után elhiheted hogy nem vagyok agresszív mert levezetek minden feszültséget.

Azok a lányok akik semmit nem sportolnak sokkal hisztisebbek.

Sporton kívüli verekedésre csak 2X került idáig sor amikor este részegen nagyon durván rám nyomultak, és muszáj volt...

2016. júl. 31. 20:43
 6/23 anonim ***** válasza:
60%
Én tökre örülnék neki. Amúgy is járok rendszeresen edzeni, és számomra vonzó lenne a tudat, hogy ily módon a barátnőm egyrészt karban tartja , másrészt meg is tudja magát óvni. Sőt, biztos megkérném, hogy tanítson meg engem is pár fogásra :)
2016. júl. 31. 20:44
 7/23 anonim ***** válasza:
0%

Csak hát...

"menj ki mosogatni" - mondanád

"majd később, előbb még megnézem a levelim"

"ÁSITÁKI HÁDZSIME!!!" és durr...

2016. júl. 31. 20:46
 8/23 Noren1989 ***** válasza:
51%

Ha nem verekszik velem otthon, semmi gond nem lenne belőle.

26/F

2016. júl. 31. 20:46
 9/23 anonim ***** válasza:
34%
Lehetne kedves, aranyos, de mint nő nem kéne. Kidolgozott izmokkal, nem lenne számomra nőies.
2016. júl. 31. 20:52
 10/23 anonim ***** válasza:
70%

Nekem nagyon tetszene :D Szerencsére intelligensebb és erősebb személyiségű vagyok annál, hogy ilyen buta sztereotípiákat hajtogassak, hogy biztos engem is megver :D Külön odavagyok a sportos lányokért alakilag, és az elhivatott lányokért személyiségileg. Az erős lányokért szintén. Szóval nálam abszolút plusz pont lenne ez - de természetesen ennél azért jóval többminden számít, de kiindulópontnak nem rossz :D

24/F

2016. júl. 31. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!