Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyeken tudna egy fiatal lány ismerkedni?
Figyelt kérdés
A barátaim próbáltak összehozni pasikkal személyesen, de egyikkel sincs közös témánk. Már én is találkoztam olyan srácokkal akik azt mondták, hogy tetszik nekik a mosolyom és szerintük nagyon szép és kedves is vagyok. Ismerkedtem már személyesen és neten keresztül is, de a vége minidig balul sült el. Tudnátok mondani olyan helyeket, ahol normális emberekkel lehetne ismerkedni? Kocsmáktól kíméljetek, légyszi.2016. júl. 31. 18:38
11/21 A kérdező kommentje:
*5-öske
2016. júl. 31. 19:16
12/21 anonim válasza:
Mit szoktál mondani?
Nem azt írtam, hogy 5-öskor, hanem, hogy 5-öske, tehát az 5. válaszoló, és azért mert látatlanban ítél.
13/21 anonim válasza:
Nem kaptal privatot? ezek szerint hanyatlik a gyakoris kozosseg :D
#1 es voltam.
14/21 A kérdező kommentje:
Már kaptam, de jöhetnek következő üzik. :D
2016. júl. 31. 19:28
15/21 anonim válasza:
Mennyire fiatal? Milyen koncert? :-D
16/21 anonim válasza:
Nincs közös téma = nem jön be?
:)
17/21 anonim válasza:
Persze alljunk be a sorba, hat hogyne :)
18/21 anonim válasza:
Jöhetnek a következő üzik? Ennyire elkeseredett vagy? A szalonképesebb pasik nem itt írogatnak privátot amint meglátják ,hogy egy egyedülálló lány pasit keres magának úgy ,h még csak nem is látták azt sem tudják mennyi idős és ,h merre lakik... Ezekbe gondolj bele picit. Menj el bnőkkel mindenfélre programra legyél barátságos és nyitott. Ha könnyen jönne normális partner az életben akkor nem is értékelnénk annyira mint így ha összejön ;)
19/21 A kérdező kommentje:
#17 Csak hülyéskedtem. :D Nem kell mindent olyan komolyan venned.
2016. júl. 31. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!