Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mennyire kizáró ok nálatok ha egy 28 éves férfi panelban lakik (sajátban) és csak egy használt kocsija van?
Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 14:26
11/19 anonim válasza:
#9 Nem feltétlenül. Nem tudom, hol lakik a kérdező, de pl. Pesten egy kertes ház 20-30 milliónál kezdődik. Arra azért havi 500-ból is elég sokáig tart spórolni.
12/19 anonim válasza:
Jó befektetésekkel havi 500-ból elég jól lehet spórolni még Pesten is. Én itt nőttem fel... Jóval kevesebből élek, a kérdezőnek ez zsebpénz lenne, ha valóban annyit keres.
13/19 anonim válasza:
Jézusom ez most ilyen sajnáltatásba burkolt menőzés? "Csak" 500 ezer? Haver hol élsz te?? Sok ember a fel kezét eladná, ha feleannyit kereshetne. Persze egy ház akkor is sokba kerül de 1, nem kell mindent azonnal akarni, 2, nem csak Pest közepén, a luxus negyedben van élet... Én pl vonattal 11 percre lakok a fővárostól és 11 millióért adtuk el a házunk. Igaz nem éppen top állapotban, de hatalmas kert volt, 100 éves fák, 3 szoba...
14/19 anonim válasza:
Számomra hiteltelen a kérdés onnantól, hogy "csak" 500 ezer...
15/19 A kérdező kommentje:
Hát látom a haverjaimat a 20-30 millás mercikkel rohangálni meg havonta nyaralás...
2016. júl. 31. 17:17
16/19 anonim válasza:
Ha meg lehet élni 47.000-böl akkor te mit csinálsz 500.000-ból? :)
17/19 anonim válasza:
Valószínűleg nem azonos körökben mozgunk, a te haverjaid a felső tízezer, feltéve, ha nem kamu a kérdés. Tudod, mit tudnék én varázsolni havi 500 ezerből? Egyébként én is tudnék havonta utazni, kuponokkal simán, töredék pénzért...
Találj ki jobb mesét.
18/19 anonim válasza:
22 vagyok és nem lenne kizáróok.Még mindig jobb,mint az a kérdező,aki ennyi idős volt és meg se kottyant még nyomokban sem az önállósodás.Itt legalább van némi egzisztencia.Jó,nem egy Ferrari meg egy rózsadombi villa,de 28 évesen ilyeneket csak az ér el,aki ilyen családba születik bele.
19/19 anonim válasza:
Az én anno 28 éves pasimnak nem volt kocsija, és anyjával lakott :D. Biztos találsz kevésbé felszínes lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!