Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mennyire kizáró ok nálatok ha egy 28 éves férfi panelban lakik (sajátban) és csak egy használt kocsija van?
Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 14:26
1/19 anonim válasza:
31 éves nő vagyok, panelban nőttem fel és panelt vettem, amikor elköltöztem a szüleimtől, és tömegközlekedéssel járok. Úgy gondolom, rengeteg ember él még így, nők is, férfiak is, családok is. Ha nem így lenne, rajtam kívül senki nem lakna a lakótelepen, és kongana az egész épület az ürességtől... Van még kérdésed?
3/19 anonim válasza:
Ne dorongold le a kérdezőt mert jogos a kérdése,de az örömteli,hogy neked/nektek ez nem jelen akadályt.
4/19 anonim válasza:
Magát a panelt nem szeretem ,mert zajos,meleg stb,de nem ez alapján fogok párt választani,ha minden flottul menne pont nem a panel és a használt kocsi fog elrettenteni.
5/19 anonim válasza:
Nem kizáró ok, nagyon is dícséretes, hogy saját helye van és kocsija, csak azt ne várja, hogy hozzá költözzek, el nem tudom képzelni hogy lehet olyan pokolban élni véglegesen. xD Egész életemben kertes házban éltem, szabadon, hűvösben, sok állattal, növénnyel, anélkül, hogy a szomszédok a s*ggemben laknának... Szerintem ennél jobb nem létezik.
6/19 anonim válasza:
28 éves korára önerőből ritkán van valakinek több. Ha főiskolát, egyetemet végzett, akkor 5 év alatt jött ennyi össze neki (szinte képtelenség), főleg, ha suliért is fizetett keményen előtte. Kezdetben szerintem nem probléma, később meg lehet beszélni (csere, összeköltözés).
7/19 anonim válasza:
Becsületes munkával kb. 1000-ből 1 embernek sikerülhet 28 évesen családi házhoz és új autóhoz jutnia. Persze attól még 10 nőből 7-8 elvárja.
8/19 A kérdező kommentje:
Sajnos csak havi 500 000-et keresek nettóban ennyiből csak panelra telt meg hitelre vettem egy 3 milliós használt kocsit...
2016. júl. 31. 15:19
9/19 anonim válasza:
Akkor rosszul gazdálkodsz a pénzzel... :-) Feltéve, ha ezek után még hihető a sztorid.
10/19 anonim válasza:
"el nem tudom képzelni hogy lehet olyan pokolban élni véglegesen" - Apám kertes házban nőtt fel, de nagy szegénységben, már több, mint 30 éve él panel lakásban, most már nyugdíjas, pénze lenne másra is, de esze ágában sincs a panelból kiköltözni. Azt mondja, hogy neki ez kényelmes. Nem kell füvet nyírni, havat lapátolni, a házat érintő szerkezeti felújítások az egész lakóközösség költsége és a közös képviselet elintézi... Neked lehet, hogy pokol, de nem mindenkinek az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!