Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 31 évesen megtalálhatom még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 évesen megtalálhatom még életem párját? 31/f

Figyelt kérdés
Félek nem lesz senkim. Családot gyerekeket szeretnék. Nem vagyok az a tipikus minden nő álma, de nagyon csúnyának se tartom magam. Viszont nehezen ismerkedek. Kezd elhagyni a remény,hogy valaha lehetek még boldog.
2016. júl. 30. 23:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár :) Még csak most jössz bele a vonzó férfi korba :)

Persze, hogy megtalálhatod! :)

2016. júl. 30. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek meg van a párja csak nem kell keresni. Rád talál hidd el! :)
2016. júl. 30. 23:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha egyszerűen nem akarnád ilyen görcsösen? Egyből életed párját? Vedd lazábbra, ismerkedj. Szedd össze magad, ne nyafogj, mosolyogj sokat, mutass önbizalmat. Szerinted milyen nő fog szóba állni veled úgy, hogy azzal nyitsz, hogy csúnya vagy, és mondjuk a galambokat sem szereted!? :D

Amúgy miért kell ilyen kapcsolatfüggőnek lenni? Miért nem lehet csak úgy élni nyitott szemmel? Egyszerűen élvezni az életet, és nem azon pörögni, hogy kapcsolat nélkül az élet értelmetlen?

2016. júl. 30. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:

A 3-as annyira a szívemből szólt :)

Már kezdett bűntudatom lenni, amiért nem fejtettem ki bővebben kb. ugyanezt.

2016. júl. 30. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy férfinek ez óriási előny. Te még 40 éves korodban is találhatsz társat. Egy nőnek nehezebb. Emiatt ne aggódj, még nagyon időben vagy, főleg ha megnézed a nőknél a szülés kitolódását. Mert ahhoz a korhoz még nyugodtan hozzáadhatsz 3-4 évet magadnak.

Az én egyik családtagom, most 34 és egy szörnyű házasságban él. Én mindig remélem, hogyha a gyerekek nagyobbak lesznek, lesz benne bátorság és kilép abból a kapcsolatból, ami (már egészségileg is) tönkreteszi.

Szóval nyugalom, hiszem, hogy még nagyon sok időd van párt találni :)

2016. júl. 30. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Meg fogod találni. Remélem, hogy én is, bár nekem sokkal nehezebb, mert beteg vagyok.

N

2016. júl. 31. 01:34
 7/7 anonim ***** válasza:

igen megtalálhatod a társadat!

sajnos nem egyszerű a társ találása,nekem se sikerült még megtalálnom az igazi társamat! :( 30N

sok sikert kívánok!

2016. júl. 31. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!