Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek alapból vonzóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek alapból vonzóak a gazdag pasik, vagy csak akkor ha adnak is nekik a javakból?

Figyelt kérdés

Szóval ha egy pasi gazdag, akkor is vonzó, ha olyan smucig, hogy még egy kólára sem hív meg és ha hozzá akarsz hozzá költözni akkor rendesen a piacgazdaságnak megfelelő lakbért és rezsit számolna fel?

Vagy csak akkor vonzó a pénzes pasi ha vesz nektek ékszert, ruhákat, elvisz méregdrága nyaralásokra, ingyen lakhatsz a luxus lakásába, használhatod a drága autóját, ad neked rengeteg költőpénzt, luxus életet, úgy hogy nem kell dolgoznod stb. ?

2016. júl. 30. 14:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés, van is személyes tapasztalatom.

Ismertem 4 évvel ezelőtt egy nagyon gazdag férfit aki idősebb volt nálam (40/F,21/N) és 4 hónapon keresztül fűzőtt hogy jöjjek vele össze. Unokatesójától tudom hogy legalább 200-300 millio forintja volt, egy szó mint száz az ő esetében a gazdag férfi definiciója nem egy havi 500.000 fizetést és egy németből hozott audit jelentett.

A lényeg az hogy nagyon spórolos volt. Mindig 80-90 km/h sebességgel autózott a benzin miatt. Nagyon ritkán hivott meg egy kávéra is. Egyszer egy díjátadóra elhivott ( ahol díjazták is) egy barátnőmmel és utána elmentünk ebédelni egy elegáns étterembe. A 25.000 számlát hármasban feleztük. Rendben is lenne, de mi a barátnőmmel nem keresünk annyit hogy beleférjen egy 8.000 forintos ebéd sőt elég nagy parasztság hogy a saját átadója után még egy ebédre sem hívott meg minket. Közben azt mesélte hogy tavaly nyáron fél millát hagyott Ausztriába az egyik nagy outletben Lancoste ruhákra. Van ilyen gazdag férfi.

2016. júl. 30. 17:03
 22/26 anonim ***** válasza:
úgy vannak velük mint a rosszfiúkkal:majd megváltoztatják....tehát "nem költ rám?majd később biztos fog..."
2016. júl. 30. 17:15
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég gáz, ha egy férfi még egy kólát sem fizet. Nekem is volt gazdag párom, amikor összejöttünk nem tudtam. Nem vett össze-vissza drága cuccokat, de azért ha beültünk valahová ő fizetett. Még tanultam, szóval nem is tudtam volna minden programot állni. Rezsiről annyit, hogyha összeköltöznék mondjuk egy milliomos pasival, akkor annyit adnék csak bele ami az én részem. Tegyük fel, hogy havi 50.000 forintot elpacsál, de nekem napi 5 perc zuhany elég, akkor pl a 140.000 forintos fizetésemből nem fogom a víz felét állni.
2016. júl. 30. 17:38
 24/26 anonim ***** válasza:
67%
Legelején ki tud derülni a smucigság , el kell menni néhány randira vele. Ha ott nem fizeti a számlákat ,sarki olcsó hamburgerezőbe visz ,nem vesz ajándékot,nem mondja hogy szívesen elvinne nyaralni , akkor később sem fog,tehát felejtős. Menni kell tovább.
2016. júl. 31. 09:57
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

17#-es

"Minden pasi azon van kiakadva, hogy élősködni akarnak rajtuk a nők. Akkor minek adnak alá lovat???"

Ki vannak akadva? Ki vagyok én Teréz anya, hogy aggódjak értük?

Ha te elhiszed ezt az általánosítást, azonnal kompenzálásba kezdesz és bizonygatod az ellenkezőjét. Én nem érzek ilyet. Azért mert láttam a másik oldalt is elég sok helyen.

A világ nem sokat változott, mindig is voltak ilyen emberek. Aki pedig ki van akadva és rögeszmésen ragaszkodik az elméleteihez, azzal úgy sem tudsz mit kezdeni. Kár a gőzért. :)

2016. júl. 31. 10:58
 26/26 anonim ***** válasza:
A pénzt mindenki szereti, ha nem is magát a tárgyat de az életmódot amit az által vehet meg magának. Hiába picsog itt a sok kis szerényebb anyagi javak közt élő hímnemű és ócsárolja a nőket, ezzel nem vetik le magukról ugyanazt az igényt, csak hát férfiak csupán jó külsővel nehezen találnak kényelmi életre, mert a story visszafele szerintem nem igen történik meg ezért irigyek. Ergo vannak pénzesebb férfiak és csinos nők, Mindketten játszák a játékot, a többiek meg irigyek. Ennyi :)
2016. okt. 29. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!