Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek alapból vonzóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek alapból vonzóak a gazdag pasik, vagy csak akkor ha adnak is nekik a javakból?

Figyelt kérdés

Szóval ha egy pasi gazdag, akkor is vonzó, ha olyan smucig, hogy még egy kólára sem hív meg és ha hozzá akarsz hozzá költözni akkor rendesen a piacgazdaságnak megfelelő lakbért és rezsit számolna fel?

Vagy csak akkor vonzó a pénzes pasi ha vesz nektek ékszert, ruhákat, elvisz méregdrága nyaralásokra, ingyen lakhatsz a luxus lakásába, használhatod a drága autóját, ad neked rengeteg költőpénzt, luxus életet, úgy hogy nem kell dolgoznod stb. ?

2016. júl. 30. 14:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Trabant.
2016. júl. 30. 14:43
 12/26 Sunshinedoll ***** válasza:
28%

Nyilván ha adnak. Mire megyek azzal, ha a pasi gazdag, én meg egy szaros kólát se kapok? Ebben semmi vonzó nincs, még akkor se, ha a pasi alapvetően nem gazdag.

Egy pasi, ha érdekelődik irántam, igenis legyen képes kiadni rám párszáz forintot.

2016. júl. 30. 14:47
 13/26 anonim ***** válasza:
Engem nem a pénze érdekel, mert az az övé, ő dolgozott még érte, nem az én dolgom. Soha nem az alapján ítélem meg az embereket, hogy mennyi pénzük van. És párt sem ez alapján választok! Felőlem lehet pénzes, ha amúgy még buta, mint a föld és nem lehet vele 2 szót váltani, vagy épp egy beképzelt majom. De jóképű is lehet, ha emberileg nulla. Egyszóval ennyi alapján nem lehet megítélni egy embert, hogy pénzes.. Az csak egy dolog, rengeteg egyéb más tényező is fontos szerepet jatszik a kapcsolat kialakításánál.
2016. júl. 30. 14:49
 14/26 anonim ***** válasza:
36%

hasznaltauto.hu-n sokat találni. És ugye aki használt autót vesz, az a nők szemében kapásból lúzer, hacsak nem valami ilyen X5-X6 vagy A8-Q7 kategória.

#4-es voltam

2016. júl. 30. 14:54
 15/26 anonim ***** válasza:
Kikérem magamnak ezt a sok bugyutaságot, mint disznófogú csúnya tekintetű micsoda sületlenség már ez? Engem kizárólag a szíve érdekel 😃😂😇
2016. júl. 30. 14:54
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
#15-ös tuti Hasfelmetsző Juli. :D
2016. júl. 30. 15:10
 17/26 anonim ***** válasza:
36%

8-as, nem érzed úgy, hogy arcon köpöd saját magad?

Minden pasi azon van kiakadva, hogy élősködni akarnak rajtuk a nők. Akkor minek adnak alá lovat???

2016. júl. 30. 15:12
 18/26 anonim ***** válasza:

"És ugye aki használt autót vesz, az a nők szemében kapásból lúzer, hacsak nem valami ilyen X5-X6 vagy A8-Q7 kategória."

Elmúltam 30, eddig három párkapcsolatom volt. A három férfi közül egyiknek sem volt autója, amikor megismerkedtünk. A volt vőlegényem a szakításunk előtt nem sokkal vett egy használt Daciát, az exem a megismerkedésünk után kb. 2 évvel spórolt össze elég pénzt egy 10 éves WV Golfra, a párommal meg már rég együtt éltünk, amikor vett egy Suzuki Ignist, 10 éves futamidővel.

Amikor a fenti kijelentésben "nőkről" írsz, akkor sok férfi társadhoz hasonlóan te is azokat a dögös cicababákat, "fullos nőket" érted alatta, akik jóval többet költenek szolira, műkörömre, kozmetikumokra, sminkre, szépségápolásra és divatos öltözködésre, mint mondjuk ennivalóra?

2016. júl. 30. 15:38
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem, ha valaki hivalkodik a pénzével, függetlenül attól, hogy a saját érdeme vagy a feneke alá pakolták.

Azok az emberek vonzók számomra, akikkel van esély arra, hogy összeillünk. A pénz annyiban számít, hogy képes legyen megélni belőle, akármennyi is van. Nem akarok önszántamból sem a kitartottja sem az eltartója lenni egy felnőtt embernek.

2016. júl. 30. 15:52
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fontos a pénz, a való életben is mindig mindenkinek ezt mondom, egyáltalán nem titkolom, mivel mindig is fontos volt. De nem úgy, ahogy az ilyen dísz macáknak, én magam is sok pénzt keresek, nincs szükségem arra, hogy a seggem alá tolják a dolgokat, ezt megoldom magamnak. Nekem arra van szükségem, hogy a társam ugyanilyen legyen. Barátom szerencsére pont ilyen. Nekünk egyformán fontos a pénz, ezt egy önmagának is hazudós ember nem fogja megérteni, aki azon szűköl hó végén, hogy mit fog enni, de azért győzködi önmagát, hogy nem fontos a pénz. De azért mindenki rohadjon meg, aki nem olyan csóró, mint ő.

Szóval nekem fontos, akkor is, ha nem költ rám.

2016. júl. 30. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!