Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy en olyan kevesszer botlok bele sracokba?
A baratnoim,uton utfelen megismerkednek fiukkal.... amig ok megismerkednek 20-al,addig en kb 1el....
Nem vagyok csunya,igaz ez egy szubiektiv velemeny,de ha abbol indulok ki,amit a a tobbseg mond rolam (ami szinten nem biztos hogy fedi a valosagot),akkor sem tudom azt mondani hogy csunyanak szamitanek. de ezt hagyjuk,hisz szerintem az ismerkedest meg a parkapcsolatot kismertekben befolyasolja a kulso...
Nincs kepem fbon,nem logok folyton az ilyen virtualis feluleteken...
A szemelyisegem elegge osszetett,de viszonylag eleg nyitott vagyok az uj emberek fele ... a barataim olyan emberek ,akikkel eleg stabil a kapcsolatom...
Lehet ennyi adatbol nem lehet felmerni hogy lehet a problema,de semmi otletem nincs,hogy hozzam miert nem kozelednek olyan kozvetlenul az emberek mint pl a baratoimhez... csak akkor megy jol az ismerkedes,ha en kezdemenyezek,de sajnos en nem nagyon vagyok az a total kezdemenyezo tipus
"Nincs kepem fbon,nem logok folyton az ilyen virtualis feluleteken..."
"Nincs kepem a fbon,mert tojtam ra igen,hogy van vagy nincs,de lehet hogy ezen valtoztatni fogok"
mintha befolyásolná a fb az életedet úgy írod ezeket itt
na igen,kossz hogy szembesitettel,igazad van egreszbol....
viszont azert irtam es emeltem ezt ki,mert az ismeroseim egymas fele az elso elepest facebookon teszik meg...erted? es amig en szanalmas kis semmisegnek talaltam a facebookot,addig masok altala ismerkedtek meg kb 100 esetbol 95 x... es ezert hoztam fel,hogy lehet hogy nekem is aktivanom kellene rajta,mert rendszerint ott teszik meg egymas fele a lepeseket..... csak is ezert hoztam fel.
nem akartam altalanositani.
csak is az en ismerosi korombol tudok kiindulni. :DD...
orulok,hogy nem csak en gondolom ugy,hogy ez a fb ismerkedes feletebb felszines dolog ;)
koszonom a valaszokat,mindenkinek ment a zold
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!