Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy en olyan kevesszer botlok bele sracokba?
A baratnoim,uton utfelen megismerkednek fiukkal.... amig ok megismerkednek 20-al,addig en kb 1el....
Nem vagyok csunya,igaz ez egy szubiektiv velemeny,de ha abbol indulok ki,amit a a tobbseg mond rolam (ami szinten nem biztos hogy fedi a valosagot),akkor sem tudom azt mondani hogy csunyanak szamitanek. de ezt hagyjuk,hisz szerintem az ismerkedest meg a parkapcsolatot kismertekben befolyasolja a kulso...
Nincs kepem fbon,nem logok folyton az ilyen virtualis feluleteken...
A szemelyisegem elegge osszetett,de viszonylag eleg nyitott vagyok az uj emberek fele ... a barataim olyan emberek ,akikkel eleg stabil a kapcsolatom...
Lehet ennyi adatbol nem lehet felmerni hogy lehet a problema,de semmi otletem nincs,hogy hozzam miert nem kozelednek olyan kozvetlenul az emberek mint pl a baratoimhez... csak akkor megy jol az ismerkedes,ha en kezdemenyezek,de sajnos en nem nagyon vagyok az a total kezdemenyezo tipus
Hát figyelj férfi szemszögből azt tudom neked mondani, hogy alapvetően nincs baj veled.
De tetszik vagy sem az ismerkedés is olyan, mint a kereslet-kínálat. Na most, ha nem tudod magad "eladni" nyilván kevesebb vevő fog érdeklődni utánad
Sokkal zárkózottabb lehetsz, mint a barátnőid és ezzel kezdődik a probléma. Mert egy zárkózott lányba sok energiát kell belefeccölni, hogy legyen valami míg egy nyitottabb, vidámabb lánnyal sokkal egyszerűbb dolga van az embernek és feltűnőbbek a pozitív visszajelzések is.
Most a fb-os nincs kép példára. Teszemazt megismersz valakit is bejelölitek egymást : az első gondolata az embernek ilyenkor az, hogy azért nincs képed magadról, mert nem vagy kibékülve a külsőddel és nem akarod, hogy túl sok ember lásson = önbizalomhiány, ami nem vonzó. Nem azért, mert telibetojod hogy most van vagy nincs. Ez is egy jogos álláspont, de itt most másokon van a fókusz. Rólam sincs sok kép, általában másokén szerepelek megjelölve aztán fél évente felkerül 1-1 és ennyi, hogy megismerjék a képem ha esetleg megismerek egy új embert.Én szimplán utálok fotózkodni.
Ez a nyitott vagy új emberek felé, ugyan lehet igaz, de marhára nem látszik rajtad. Szóval valahol errefele indulnék el, hogy megkérdezed a barátaidat, hogy mit gondolnak ezzel kapcsolatban. Vagy akár 1-2 random embertől akivel épp beszélgettél
20/F
Pfuuu innentől tényleg nem tudom. Szívesen beszélek veled erről privátban tovább, ha érdekel hátha ki lehet találni mi a probléma, mert így ennyiből ötletem sincs.
Nem kell félreérteni nem akarok ismerkedni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!