Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért gáz?

Figyelt kérdés

Jelenleg nincs senkim és mondtam egy barátomnak viccesen, hogy sebaj, új őszi félév kezdődik, jönnek Szegedre a gólyák, majd ott lehet próbálkozni, erre ő azt mondta, hogy ez szerinte eléggé gáz. Miért is?

Igaz, hogy csak vicc volt az egész, de ha komolyan nézzük, akkor mi ezzel a baj. Lejön csomó leányzó Szegedre, új város, ismeretlen nekik, még nincs sok barátjuk, szóval sokkal nyitottabbak.

2016. júl. 30. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést a barátodnál tedd fel. Mivel ebbe szerintem semmi gáz nincs. Mondjuk talán annyi hogy miért épp gyámortalan ilyedt kiscsajokkal akarsz kezdeni. Na de persze ez attól is függ hogy mi is a cékod vele
2016. júl. 30. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Célod*
2016. júl. 30. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem félreértettétek egymást.

Ő arra gondolt, hogy ittas lányokkal próbálkozol, akik a szüleiktől elköltözve bontogatják a szárnyaikat, te pedig csak arra, hogy új lányokat ismersz meg.

2016. júl. 30. 12:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem akartam veszekedni vele, azért nem kérdeztem rá, nagyon jó barát, meg tényleg jó fej, de sajna hülyeségeken is képes felhúzni magát és veszekedni.

Nincs semmi célom

2016. júl. 30. 12:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!