Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért gáz?
Jelenleg nincs senkim és mondtam egy barátomnak viccesen, hogy sebaj, új őszi félév kezdődik, jönnek Szegedre a gólyák, majd ott lehet próbálkozni, erre ő azt mondta, hogy ez szerinte eléggé gáz. Miért is?
Igaz, hogy csak vicc volt az egész, de ha komolyan nézzük, akkor mi ezzel a baj. Lejön csomó leányzó Szegedre, új város, ismeretlen nekik, még nincs sok barátjuk, szóval sokkal nyitottabbak.

Szerintem félreértettétek egymást.
Ő arra gondolt, hogy ittas lányokkal próbálkozol, akik a szüleiktől elköltözve bontogatják a szárnyaikat, te pedig csak arra, hogy új lányokat ismersz meg.
Nem akartam veszekedni vele, azért nem kérdeztem rá, nagyon jó barát, meg tényleg jó fej, de sajna hülyeségeken is képes felhúzni magát és veszekedni.
Nincs semmi célom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!