Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy jó személyiség fel tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jó személyiség fel tudja írni a testi vonzalmat?

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 12:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%

"Jaa valószínűleg pontosan ezért sokkal kapósabbak a buta pláza cicák...."

Most buktál le, hogy csaj vagy :) Egy férfi tisztában van vele, hogy ez baromság.

2016. júl. 29. 13:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez attól függ. Ha például a másik fél taszító, azon nem segít a jó személyiség, ebből csak barátság lehet, de több nem. Van olyan egyébként jó ismerősöm, aki például erős dohányos, én mindig tartottam tőle pár lépés távolságot, a testem reflexből reagált mindig, a szervezetemet zavarja a dohányszag és az, amit a dohányzók teste átvesz. Egyébként egy szimpatikus ember, jókedélyű, laza, kollégám volt, csak nem bírtam a közelében lenni.

Ha annyiról van szó, hogy semleges, tehát nem taszít benne semmi, de nem is fordulok utána azonnal, akkor egy hozzám passzoló személyiséggel meg lehet nyerni.

2016. júl. 29. 13:58
 13/15 anonim ***** válasza:
42%
Fordított esetben működik. Amikor hiába vonzó valaki szexuálisan ha a jelleme miatt taszít fizikailag. Ez esetben a negatív személyiség felül tudja írni a testi vonzalmat.
2016. júl. 29. 14:04
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Még egy nem éppen jóképű férfiismerősöm is írta,hogy egy pasi jó kiállással és jó dumával több eséllyel kompenzál,mint egy kevésbé szép nő,jó stílussal-ha csak nem ad le az igényeiből-.
2016. júl. 29. 14:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálam igen. A volt férjemet olyan csúnyának láttam először, hogy ránézni is alig bírtam. De olyan jólelkű, kedves, gondoskodó (NEM PÉNZ!!!) és viccess volt, olyan jól megértettük egymást, hogy kialakult a testi vonzalom is. A sex frenetikus volt. Ahogy beleszerettem, már ő volt nekem a legszebb...
2016. júl. 29. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!