Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó személyiség fel tudja írni a testi vonzalmat?

"Jaa valószínűleg pontosan ezért sokkal kapósabbak a buta pláza cicák...."
Most buktál le, hogy csaj vagy :) Egy férfi tisztában van vele, hogy ez baromság.

Ez attól függ. Ha például a másik fél taszító, azon nem segít a jó személyiség, ebből csak barátság lehet, de több nem. Van olyan egyébként jó ismerősöm, aki például erős dohányos, én mindig tartottam tőle pár lépés távolságot, a testem reflexből reagált mindig, a szervezetemet zavarja a dohányszag és az, amit a dohányzók teste átvesz. Egyébként egy szimpatikus ember, jókedélyű, laza, kollégám volt, csak nem bírtam a közelében lenni.
Ha annyiról van szó, hogy semleges, tehát nem taszít benne semmi, de nem is fordulok utána azonnal, akkor egy hozzám passzoló személyiséggel meg lehet nyerni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!